Menubalk - In- uitloggen

Het Laurentius Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Limburg. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het goed organiseren van de zorg, zodat wij patiënten goede zorg bieden en zodat zij veilig, snel en efficiënt geholpen worden.
Goede zorg omvat meer dan alleen ziekenhuiszorg. We werken daarom vanzelfsprekend samen met andere partijen, zoals huisartsen of derdelijns instellingen. We vervullen daarbij een portaalfunctie en staan patiënten bij om de zorg te krijgen die zij nodig hebben, ook als zij die niet bij ons kunnen ontvangen.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Endocrinologie
Ziekenhuis: 
Laurentius Ziekenhuis
Locatie: 
ROERMOND
Plaats: 
ROERMOND
Website ziekenhuis: 
https://www.werkenbijlaurentiusziekenhuis.nl/vacature/214499-chef-de-clinique-endocrinologie-21-242
Wij zoeken / wij bieden: 

De organisatorische eenheid Interne Geneeskunde bestaat momenteel uit acht internisten en een Chef de Clinique. Een van de endocrinologen zal zijn werkzaamheden hier op korte termijn beëindigen. Binnen het Laurentius Ziekenhuis is er een breed aanbod aan endocrinologie. 

Alle internisten binnen de vakgroep verrichten zowel poliklinische als klinische werkzaamheden, waarbij de klinische werkzaamheden in de vorm van kliniekdienstweken over alle internisten worden verdeeld. Verder worden naar rato van de aanstelling avond- nacht- en weekeinddiensten gedaan. 

Wat vragen wij van jou?

• Een afgeronde opleiding tot internist-endocrinoloog;

• Ervaring in aandachtsgebieden: endocrinologie en algemene interne geneeskunde;

• BIG geregistreerd en geldige inschrijving in het Specialisten Register (RGS), registratie als internist-endocrinoloog.

Wat krijg je daarvoor terug?

Het salaris is volgens AMS  ingedeeld afhankelijk van ervaring. Het betreft een contract voor 12 maanden voor bij voorkeur 0.6 fte. 

Vacature per: 
dinsdag, 1 maart, 2022
% FTE: 
0.60
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
één jaar
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
maandag, 17 januari, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Wil je meer informatie over de functie? Je kunt dan terecht bij S. Pathmamanoharan, Internist-vasculair geneeskundige, via telefoon: 0475–382187. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij mw. M.H.J. Houben, HRM Adviseur, telefoon: 0475–383096. 

Tot/met 16 januari 2022 kun je reageren via het sollicitatieformulier.   https://www.werkenbijlaurentiusziekenhuis.nl/vacature/214499-chef-de-clinique-endocrinologie-21-242