Menubalk - In- uitloggen

Het Laurentius Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Limburg. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het goed organiseren van de zorg, zodat wij patiënten goede zorg bieden en zodat zij veilig, snel en efficiënt geholpen worden.
Goede zorg omvat meer dan alleen ziekenhuiszorg. We werken daarom vanzelfsprekend samen met andere partijen, zoals huisartsen of derdelijns instellingen. We vervullen daarbij een portaalfunctie en staan patiënten bij om de zorg te krijgen die zij nodig hebben, ook als zij die niet bij ons kunnen ontvangen.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
Laurentius Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Roermond
Website ziekenhuis: 
www.laurentiusziekenhuisroermond.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Als chef de clinique (0.8-1.0 FTE) ben je verantwoordelijk voor de zorg voor klinische patiënten met COVID-19 en superviseer je de arts-assistenten op de verpleegafdeling. In samenspraak met de arts-assistent op de SEH bepaal je het beleid voor de klinische COVID-patiënten. Op onze verpleegafdeling maken wij gebruik van monitorbedden en beschikken we over optiflow. 

Vacature per: 
woensdag, 24 november, 2021
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Bespreekbaar
Duur functie: 
In overleg
Reden vacature: 
Reageren voor: 
maandag, 6 december, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij dhr. Pathmamanoharan, internist,  mevr Boorsma of  mevr  De Visser, longarts te bereiken via telefoonnummer: 0475-382222:

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Malou Heijnen, recruiter, telefoon: 06-46241184.

Solliciteren kan door te klikken op deze link: Solliciteer direct