Menubalk - In- uitloggen

Laurentius is een algemeen ziekenhuis voor de regio Midden-Limburg. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het goed organiseren van de zorg, zodat patiënten veilig, snel en efficiënt geholpen worden.

Goede zorg omvat meer dan alleen ziekenhuiszorg. We werken daarom samen met andere partijen in een ketennetwerk van zorginstellingen. Wij organiseren de zorg rond patiëntengroepen en vooral heel dicht bij de patiënt. Het Laurentius Ziekenhuis stelt als vanzelfsprekend daarbij de patiënt centraal. Dit komt niet alleen tot uitdrukking in de zorg die wij bieden, maar tevens worden de organisatie en gebouwen rondom patiëntgroepen opgezet en ingericht. Natuurlijk blijven wij binnen het Laurentius Ziekenhuis up-to-date en innoveren wij daar waar wij dat voor de patiënt nodig achten.

Het ziekenhuis en onze zorg kenmerken zich door:

  • Een breed zorgaanbod met portaalfunctie voor de patiënt
  • Samenwerking met andere zorgpartners hoog in het vaandel, waardoor ook aanbod van hoogcomplexe zorg gerealiseerd kan worden
  • Een overzichtelijke schaal
  • Informele cultuur
  • Korte lijnen tussen medewerkers onderling en tussen patiënt en zorgverlener

Betrokkenheid bij de patiënt en klantgerichtheid zijn belangrijk voor ons. ‘Liefdevolle zorg met passie’ is onze visie en onze kernwaarden aandacht, optimisme, deskundigheid en respect zijn de basis van ons handelen. Naast onze medewerkers en specialisten spelen ook onze vrijwilligers hierbij een belangrijke rol.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
Laurentius Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Roermond
Website ziekenhuis: 
https://www.werkenbijlaurentiusziekenhuis.nl/vacatures/chef-de-clinique-interne-geneeskunde
Wij zoeken / wij bieden: 

In verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van onze collega per november 2020 zoekt de organisatorische eenheid interne geneeskunde een ambitieuze en gedreven allround internist-nefroloog.

Collegialiteit, communicatieve vaardigheden en een patiëntgerichte visie, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat is daarbij noodzakelijk.

Ervaring in de pre-dialyse zorg en de gangbare technieken voor nierfunctie vervangende behandeling is een must.

Vacature per: 
zondag, 1 november, 2020
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
zaterdag, 1 augustus, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Jouw nieuwe werkplek

De vakgroep interne geneeskunde bestaat uit 8 internisten en een chef de clinique, waardoor de interne geneeskunde in volle breedte wordt uitgeoefend.

De werkzaamheden bestaan uit klinische en poliklinische werkzaamheden, waarbij de klinische werkzaamheden in de vorm van kliniekdienstweken over alle internisten naar rato van aanstelling worden verdeeld.

Het ziekenhuis beschikt over 2 dialyse locaties ( ziekenhuis en locatie Weerterbergen). Op beide locaties wordt ook poliklinische nefrologische zorg aangeboden. Je zult op beide locaties werkzaam zijn. Daarnaast participeer je in de avond / nacht en weekendiensten naar rato van aanstelling.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding tot internist
  • Ervaring en registratie in het aandachtsgebied nefrologie
  • BIG geregistreerd en geldige  inschrijving in het Specialisten Register (RGS)
  • Recente en brede ervaring binnen het vakgebied

Wat krijg je daarvoor terug?

Het salaris wordt  volgens AMS vastgesteld. Het betreft in beginsel een contract voor bepaalde tijd per 1 november 2020 voor de duur van één jaar voor 0,8 – 1,0 fte.

Informatie en procedure

Informatie over de functie kan worden ingewonnen bij Jeroen Huitema, internist-nefroloog of bij Siska Boorsma internist-nefroloog , 0475 – 382222.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij mw. Houben, HRM Adviseur, telefoon: 0475 – 383096.

 

Tot 1 augustus 2020 kun je reageren via het sollicitatieformulier op de website van het ziekenhuis.