Menubalk - In- uitloggen

Het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala (MSB-I) zoekt voor de vakgroep Interne geneeskunde met ingang van 1 juli 2021 een Chef de Clinique  Internist Ouderengeneeskunde.

Het MSB-I bestaat uit ruim 250 medisch specialisten en voert haar werkzaamheden grotendeels uit binnen het ziekenhuis Isala, locatie Meppel en Zwolle.

Als Internist Ouderengeneeskunde maakt u deel uit van de vakgroep Interne geneeskunde met 36 internisten, waarvan 30 maatschapsleden en 6 SIDS-en / CdC’s.

De internist Ouderengeneeskunde valt onder de deelvakgroep Algemene Interne - Nefrologie. Daarnaast is er de deelvakgroep Oncologie – Hematologie. Beide deelvakgroepen vormen samen de vakgroep Interne geneeskunde en werken aan hoogstaande patiëntenzorg. De vakgroep Interne geneeskunde heeft een 3 jarige opleidingsbevoegdheid Interne geneeskunde in affiliatie met het Universitair Medisch Centrum Groningen en neemt deel aan de opleiding van coassistenten.

Door tijdelijke uitbreiding is er plaats voor een Chef de Clinique (max. 2 jaar).

 

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Isala
Locatie: 
Meppel
Plaats: 
Meppel
Website ziekenhuis: 
www.isala.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Het Isala Centrum voor Ouderengeneeskunde (ICO) telt momenteel vier internisten Ouderengeneeskunde, vijf verpleegkundig specialisten en drie verpleegkundig consulenten.

Zorg voor kwetsbare ouderen is een strategisch thema van Isala. Het ICO heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijke partner in zorg voor kwetsbare ouderen zowel in Isala als daarbuiten. Het ICO zet zich in om (meetbaar) betere uitkomsten van zorg voor kwetsbare ouderen te bereiken o.a. door initiatie van en deelname aan wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

We leggen de nadruk op kwaliteit van leven, zoals het maximaliseren van autonomie en welbevinden. Het ICO bestaat uit een klinische afdeling Ouderengeneeskunde, een afdeling voor kwetsbare ouderen met een heupfractuur (waar de internisten Ouderengeneeskunde intensief samenwerken met de traumatologen), een consultatieteam en poliklinieken. We werken op locatie Zwolle en Meppel en op onze poliklinieken in Kampen, Heerde en Steenwijk. De klinische werkzaamheden vinden plaats op locatie Meppel en Zwolle, in de nabije toekomst zullen onze patiënten vooral op locatie Meppel opgenomen worden. In Zwolle komt de nadruk dan meer op medebehandeling en consultatieve adviezen.

Vacature per: 
donderdag, 29 april, 2021
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
maximaal 2 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
vrijdag, 14 mei, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega die innovatief is en uitstekend communiceert. Werken in een multidisciplinair team is vast onderdeel van de werkzaamheden, net als samenwerking met andere disciplines binnen en buiten Isala. Wij verwachten een actieve deelname aan bestuurlijke en organisatorische taken binnen het ICO en een actieve rol in het verder ontwikkelen van de Ouderengeneeskunde in Isala en de regio.

Ons aanbod

Een functie als Chef de Clinique voor 0,8 fte voor twee jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform AMS-richtlijnen. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met N.J.P. Borst, internist Ouderengeneeskunde, N.J.P.Borst@isala.nl of (038) 424 33 50. 

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via onderstaande sollicitatiebutton onder vermelding van referentienummer 196382.

https://isalawerkt.nl/vacature/79101/internist-ouderengeneeskunde