Menubalk - In- uitloggen

Je gaat werken binnen het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala (MSB-I). Het MSB-I bestaat uit ruim 250 medisch specialisten en voert haar werkzaamheden grotendeels uit binnen het ziekenhuis Isala, locatie Meppel en Zwolle.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Isala
Locatie: 
Zwolle
Plaats: 
Zwolle
Website ziekenhuis: 
www.isala.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Binnen de vakgroep Interne geneeskunde hebben we de deelvakgroep Hematologie/Oncologie. Deze telt 15 leden, van wie twee als Specialist in Dienst van Specialisten (SIDS) en één als Chef de Clinique werkzaam zijn.

De acht leden met registratie Medische Oncologie participeren actief in de vele multidisciplinaire patiëntenbesprekingen (MDO’s) zowel binnen Isala Oncologisch Centrum als regionaal. Er is uitgebreide ondersteuning van regieverpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Binnen deze structuur wordt de Medische Oncologie in nagenoeg haar volle breedte uitgeoefend.
Samen met de afdeling Radiotherapie worden veel behandelingen met chemoradiatie gegeven. Verder is er uitgebreide ervaring met immuuntherapie. Tevens zijn de leden actief betrokken bij (initiatie van) wetenschappelijk onderzoek. Een deel van de differentiatie tot internist-oncoloog kan in samenwerking met het UMCG in Isala worden gevolgd. Isala is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en een verwijscentrum voor onder andere thorax- en neurochirurgie, hepatopancreaticobiliaire chirurgie en behandelingen met immuuntherapie.

De klinische afdeling Hematologie/Oncologie telt 28 bedden. Momenteel zijn voorbereidingen gaande om een klinische palliatieve unit op te zetten. Er is een afdeling Dagbehandeling met 18 behandelplekken. De sectie heeft een separate dienstenstructuur voor de hematologische en oncologische 24-uurs zorg.

De deelvakgroep Hematologie/Oncologie vormt samen met de deelvakgroep Algemene interne geneeskunde de vakgroep Interne geneeskunde. In totaal zijn we met 37 internisten. Wij hebben innovatie hoog in het vaandel staan en de sectie kenmerkt zich door een prettige en nauwe onderlinge samenwerking. Er vinden werkzaamheden plaats op locatie Zwolle, locatie Meppel en in de poliklinieken te Heerde en Steenwijk.

Wij zoeken een enthousiaste internist-oncoloog met uitstekende communicatieve eigenschappen die werken in teamverband vanzelfsprekend vindt. Ervaring met immuuntherapie en affiniteit met palliatieve zorg strekken tot aanbeveling. Je werkt mee aan de opleiding van AIOS en co-assistenten.

Wij bieden een afwisselende en enerverende functie in een groot perifeer en topklinisch centrum en een enthousiast en collegiaal team. Je wordt aangesteld als Chef de Clinique In eerste instantie krijg je een aanstelling voor een jaar bij Isala, waarbij je wordt gedetacheerd naar het MSB-I. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de voorwaarden beschreven in de AMS. Op basis van evaluatie en ontwikkelingen kijken we of we de samenwerking voortzetten.

Vacature per: 
dinsdag, 1 maart, 2022
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
woensdag, 1 december, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met dr. W.A. van der Steeg, internist-oncoloog (w.a.van.der.steeg@isala.nl) en voorzitter sectie Hematologie/Oncologie, of met dr. J.W.B. de Groot, internist-oncoloog (j.w.b.de.groot@isala.nl) telefoon 038 424 60 40.

Ben je geïnteresseerd in de vacature? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Solliciteren kan via de website www.isalawerkt.nl/vacatures/internist-oncoloog-0-8-1-fte

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.