Menubalk - In- uitloggen

Waar ga je werken?
Het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala (MSB-I) bestaat uit ruim 250 medisch specialisten en voert haar werkzaamheden grotendeels uit binnen het ziekenhuis Isala, locatie Meppel en Zwolle.

Werken in Isala is werken in een bijzonder ziekenhuis. Bijzonder omdat we één van de grootste, meest vooruitstrevende ziekenhuizen van Nederland zijn.
Met bijna 7000 collega’s, ziekenhuislocaties in Zwolle en Meppel en poliklinieken in Steenwijk, Kampen en Heerde. We bieden onze patiënten basiszorg én topklinische zorg. Daarnaast zijn we één van de elf traumacentra van Nederland. Maar misschien nog wel het meest bijzondere is de sfeer in Isala. We zijn groot zonder té groot aan te voelen.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Isala
Locatie: 
Zwolle en Meppel
Plaats: 
Zwolle
Website ziekenhuis: 
https://isala.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wat ga je doen?
De vakgroep Interne geneeskunde is binnen Isala actief met 37 internisten.
De sectie Hematologie en Oncologie telt 15 leden, waarvan drie als SIDS (specialist in dienst van specialist) werkzaam. Er is intensieve en plezierige samenwerking tussen de leden onderling waarbij zij gezamenlijk dienstdoen voor de hemato-oncologische zorg.
Zeven leden hebben de registratie hematologie. De afdeling heeft een specifieke unit voor intensieve hematologie. In het ziekenhuis worden autologe stamceltransplantaties uitgevoerd en tevens nazorg na allogene stamceltransplantaties in samenwerking met het Amsterdam-UMC.
Er is veel aandacht voor klinisch patiëntgebonden onderzoek. Door HOVON is Isala aangemerkt als echelon B ziekenhuis. De hematologische zorg in Isala is vooruitstrevend en innovatief en ingebed in een ruime regio met uitstekende overlegstructuren.
Er is een nauwe samenwerking met het laboratorium waar alle diagnostiek inclusief NGS mogelijk is. Isala heeft een eigen aferese-afdeling en stamcel-laboratorium.
De klinische afdeling Hematologie/Oncologie telt 28 bedden, er is een afdeling Dagbehandeling (grotendeels in gebruik als chemotherapie dagbehandeling) met 18 behandelplekken.
De sectie participeert in de opleiding tot internist en aandachtsgebied hematologie en oncologie. Tevens zijn er ervaren verpleegkundig specialisten hematologie (poli-) klinisch werkzaam.
Wie ben je en wat breng je mee?
Wij zoeken een enthousiaste Big-geregistreerde collega met uitstekende communicatieve eigenschappen die werken in teamverband vanzelfsprekend vindt. Ervaring met immuuntherapie strekt tot aanbeveling. Je werkt mee aan de opleiding van AIOS en co-assistenten.

Ook collega’s die in de laatste fase van hun specialistische opleiding zitten worden uitgenodigd te solliciteren.

Wat bieden wij?
Wij bieden een afwisselende en enerverende functie in een groot perifeer en topklinisch centrum en een enthousiast en collegiaal team, waar ruimte geboden wordt voor persoonlijke ontwikkeling en ambities. In eerste instantie wordt je aangesteld als Chef de Clinique voor de duur van 6 maanden. Bij gebleken geschiktheid hebben wij de intentie dit dienstverband om te zetten naar specialist in dienst van specialisten (SIDS) voor onbepaalde tijd binnen Isala, waarbij je gedetacheerd wordt naar het MSB-I. Salariëring vindt plaats conform de AMS-regeling.

Op termijn bestaat de mogelijkheid om als maat toe te treden tot het MSB-I. Dit vindt plaats in overleg met de vakgroep en onder voorwaarden van het MSB-I.

Salariëring vindt plaats conform de AMS-regeling.

Vacature per: 
woensdag, 1 maart, 2023
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
Tijdelijk 6 maanden. Bij gebleken geschiktheid hebben wij de intentie dit dienstverband om te zetten naar specialist in dienst van specialisten (SIDS) voor onbepaalde tijd binnen Isala.
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
dinsdag, 5 juli, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Wil je meer weten?
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met dr. L. Laterveer of dr. O. Visser, hematologen, telefonisch bereikbaar via het secretariaat 088 624 60 40.

Ben je geïnteresseerd in de vacature? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

De huidige Chef de Clinique solliciteert mee in deze procedure.

De eerste gesprekken vinden plaats op 19 en 21 juli 2022.

Solliciteren kan uitsluiten via de sollicitatiebutton onder vermelding van referentienummer 210358.

www.isalawerkt.nl/vacatures/internist-hematoloog/