Menubalk - In- uitloggen

De Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Ikazia U.A. (MSBI) zoekt in verband met uitbreiding voor de organisatorische eenheid Inwendige Geneeskunde een:

 

Chef de Clinique Interne Geneeskunde – Hematologie (0.8 FTE)

 

Over de functie

De Organisatorische Eenheid (O.E.) Inwendige Geneeskunde en MDL bestaat uit 9 internisten en 5 MDL artsen en verzorgt een GV2+ opleiding Inwendige Geneeskunde. De profielen acute geneeskunde, hematologie, oncologie, vasculaire geneeskunde, endocrinologie, nefrologie en MDL-ziekten zijn vertegenwoordigd in de huidige O.E. 

U komt te werken in een ziekenhuis met multidisciplinair georganiseerde zorg, onder meer op het gebied van vaatziekten, diabetes en oncologie. Naast de invulling van de Hemato-Oncologie-, de benigne hematologie en research, zult u participeren in de algemene interne (poli-)klinische werkzaamheden. 

De Hemato-Oncologische zorg van de O.E. wordt geconcentreerd op de klinische afdeling Oncologie bestaande uit 18 bedden waaronder een Palliatieve Unit en daarnaast de Dagbehandelingsunit gecombineerd met Polikliniek. Eind 2019 wordt een nieuw, modern Hemato-Oncologisch Dagbehandelingscentrum geopend met mogelijkheid voor short stay volgens het “Healing Environment”-concept. 

Het specialistisch team bestaat uit 3 Oncologen en 1 Hematoloog, ondersteund door een Verpleegkundig Specialist en gespecialiseerd verpleegkundigen.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Ikazia Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Rotterdam
Website ziekenhuis: 
www.ikazia.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wat vragen wij van u?

Wij zoeken een enthousiaste internist-hematoloog , die naast participatie in de dagelijkse internistische werkzaamheden en de opleiding, met name het team Hematologie-Oncologie komt versterken. Een afgeronde promotie strekt tot aanbeveling.

 

Wat bieden wij u?

Een aanstelling voor de duur van minstens 1 jaar als internist-hematoloog binnen de O.E. Inwendige geneeskunde / MDL. U krijgt een dienstverband binnen het MSBI, waarbij de arbeidsvoorwaarden conform AMS zijn. 

Vacature per: 
donderdag, 1 november, 2018
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
minimaal 1 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
maandag, 31 december, 2018
Wijze solliciteren / informatie: 

Solliciteren? 

Uw sollicitatie, vergezeld van uw Curriculum Vitae, kunt u digitaal sturen aan Mw. dr. F. de Boer, Internist-Hematoloog en voorzitter van de O.E. Inwendige Geneeskunde via fr.de.boer@ikazia.nl

 

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u voor inhoudelijke vragen contact opnemen met dr. F. de Boer, internist-hematoloog of dr. J.C. Drooger Internist-Oncoloog; beiden bereikbaar via telefoonnummer010-2975136.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het bestuur MSBI via mw. dr. C. Hamerslag-Nieuwenhuijsen, directeur (010-2975464) of dr. W.J. Vles, voorzitter MSBI (via 010-2975365)