Menubalk - In- uitloggen

Het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel is een algemeen en kleinschalig ziekenhuis met 332 bedden. De korte lijnen en familiaire sfeer kenmerken onze cultuur. We zijn continu gericht op het verbeteren van onze dienstverlening. Onze missie is dan ook: ‘Elke dag en elk moment samen werken aan de best denkbare zorg voor elke patiënt en zijn naasten.’ We zijn er van overtuigd dat de best denkbare zorg wordt geleverd door onze mensen. Deze zorg lever je natuurlijk nooit alleen. Het is altijd een samenwerking van zorg binnen het ziekenhuis, in de keten waarbij de patiënt natuurlijk centraal staat! Het ziekenhuis heeft een buitenpolikliniek in Rotterdam Nesselande, in Krimpen aan den IJssel en een polikliniek in verpleeghuis en revalidatiecentrum Pniël in Kralingen.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
IJsselland Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Capelle aan den IJssel
Website ziekenhuis: 
www.ysl.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

In het IJsselland Ziekenhuis ontstaat per 1 januari 2022 een vacature voor een: Klinisch Geriater OF Internist Ouderengeneeskunde (M/V) (0.6 fte)
Het betreft een aanstelling voor de duur van 2 jaar.

De vakgroep Geriatrie van het IJsselland ziekenhuis bestaat uit 4 klinisch geriaters/internisten ouderengeneeskunde. Er is een polikliniek en een levendige consultendienst waar samengewerkt wordt met een team van geriatrieverpleegkundigen en PA’s (in opleiding). De geriaters superviseren de afdeling met 15 bedden en doen ANW diensten voor de reeds opgenomen patiënten (in ANW is er geen poortfunctie geriatrie). Er zijn stages voor diverse specialismen: naast plekken voor (oudste) coassistenten zijn er opleidingsplaatsen voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en psychiaters.

Wij zoeken een gedreven en collegiale Klinisch Geriater of Internist Ouderengeneeskunde. Bij voorkeur heeft u affiniteit met onderwijs en opleiden. Voor de functie is de AMS regeling van toepassing.

Vacature per: 
zaterdag, 1 januari, 2022
% FTE: 
60.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
2 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
dinsdag, 4 januari, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Mol, Internist Ouderengeneeskunde, amol@ysl.nl of 010-258 35 73, of met de heer A.J. van Wijk, voorzitter van de Raad van Bestuur IJsselland Ziekenhuis (telefoonnummer: 010-258 53 22).

Sollicitatie
Uw schriftelijke sollicitatie kunt u tot 04-01-2022 richten aan de heer A.J. van Wijk, voorzitter raad van bestuur IJsselland ziekenhuis, postbus 690, 2900 AR Capelle aan den IJssel. Solliciteren per email kan naar directiesecretariaat@ysl.nl, bij voorkeur in Word aangeleverd als een attachment.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.