Menubalk - In- uitloggen

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is voor de vakgroep Interne Geneeskunde is vanwege waarneming en uitbreiding per direct op zoek naar een chef de clinique voor een periode van tenminste 7 maanden. Interesse? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis levert excellente medisch specialistische basiszorg in de regio Zuid-Holland Zuid. De vakgroep Interne Geneeskunde is een jonge en enthousiaste groep van 15 internisten. Bijna alle aandachtsgebieden zijn in de vakgroep vertegenwoordigd, waarbij iedereen naast zijn aandachtsgebied ook de volle breedte van de interne geneeskunde uitoefent. De vakgroep participeert actief in de ziekenhuisorganisatie en heeft een belangrijke rol in de acute zorg. Wij nemen deel aan de opleiding van coassistenten vanuit Erasmus MC.

De werkzaamheden omvatten de volle breedte van de interne geneeskunde. Doordat de vacature flexibel ingevuld kan worden, kunnen kandidaten met alle subspecialismen reageren op deze vacature. Vanwege samenwerking met het verpleeghuis nodigen we kandidaten met het aandachtsgebied ouderengeneeskunde ook nadrukkelijk uit om ook te solliciteren.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Dirksland
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:
- Een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de AMS regeling en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Een prettige en veilige werkomgeving met korte lijnen, zowel intra- als extramuraal.
- Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
- Collectieve zorgverzekering
- Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
- Korting op de sportschool
- Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:
- Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
- Je hebt interesse in het specialisme Interne Geneeskunde in zijn volle breedte.
- Je hebt ambitie ten aanzien van ontwikkelingen in het vakgebied.
- Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

CuraMare als jouw werkGEVER
Je komt in dienst van MSB Zuid-Hollandse Eilanden en bent werkzaam in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologisch hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Solliciteer nu als chef de clinique!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als chef de clinique bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen uw motivatie met c.v. graag vóór 26 september.

Heb je vragen over deze vacature?
Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met M.J. Dekkers, voorzitter van de vakgroep, 0187-607134, r.dekkers@vanweelbethesda.nl of I van Groeningen, internist en voorzitter msb, 0187-607464 i.vangroeningen@vanweelbethesda.nl.

Vacature per: 
dinsdag, 13 september, 2022
% FTE: 
0.70
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
Minimaal 7 maanden
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
maandag, 26 september, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Solliciteren kan via onze werken-bij-website: www.werkenbijcuramare.nl of direct via de volgende link: https://www.werkenbijcuramare.nl/werken/chef-de-clinique-interne-geneesk...