Menubalk - In- uitloggen

Het HagaZiekenhuis is een van de grootste STZ-ziekenhuizen van Nederland. Met ruim 3600 medewerkers en 275 specialisten werken we aan de beste zorg voor onze patiënten. Dit doen we vanuit onze kernwaarden: zorgzaamheid, innovatie en samenwerking, en vanuit het zorgconcept Planetree. We hebben bijna alle specialismen in huis. Een aantal daarvan zijn onderscheidend in de regio, waaronder het Haga Hartcentrum, het Juliana Kinderziekenhuis met het Haga Juliana Geboortecentrum, een level 1 Traumacentrum, het centrum voor cystic fibrosis en ons Hematologisch Centrum (HOVON echelon B).

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
HagaZiekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Den Haag
Website ziekenhuis: 
HagaZiekenhuis
Wij zoeken / wij bieden: 

Per direct is er een tijdelijke vacature, voor de duur van 1 jaar, voor een Chef de Clinique Hematologie (0,8 FTE) De vakgroep Het Hematologisch Centrum van het HagaZiekenhuis is een zelfstandige vakgroep binnen een Resultaat Verantwoordelijke Eenheid (RVE), waar onder andere ook de afdeling Algemene Interne Geneeskunde is gepositioneerd. Onze klinische afdeling beschikt over 21 hematologische intensive care (HIC) bedden voor topreferente zorg voor acute leukemie en het verrichten van autologe stamceltransplantaties. Het Hematologisch Centrum van het HagaZiekenhuis beschikt over eigen laboratorium faciliteiten, zoals een laboratorium voor immunofenotypering, moleculaire diagnostiek en een stamcellaboratorium. De vakgroep verzorgt de perifere stage voor het aandachtsgebied hematologie en participeert in de opleiding interne geneeskunde. Verder is het Hemofilie Behandel Centrum onderdeel van het “expertisecentrum voor hemofilie en aanverwante aandoeningen LUMC-HagaZiekenhuis”, en is Hematologie Haga STZ- expertise centrum hemoglobinopathie en sikkelcelanemie als ook ITP expertise centrum. Aan de afdeling zijn op dit moment 6 hematologen verbonden. Het profiel • Wij zoeken een enthousiaste hematoloog, bij voorkeur met een afgerond promotieonderzoek. We zoeken een collega die onze ambitie deelt om aan elke patiënt de beste (klinische) zorg te bieden en continu te verbeteren. Supervisie over de zorg op de klinische afdeling zal daarom een van de belangrijkste werkzaamheden zijn naast poliklinische zorg. Van de Chef de Clinique wordt verwacht dat hij een actieve bijdrage levert aan de begeleiding van de fellow Hematologie als ook de stagelopend AIOS Interne Geneeskunde. • Wij verwachten van onze nieuwe collega een positieve, flexibele en collegiale instelling met oog voor vernieuwing en gedrevenheid voor het vak.

Vacature per: 
dinsdag, 26 oktober, 2021
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
vrijdag, 19 november, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Arbeidsvoorwaarden Aanstelling volgens AMS-regeling bij het Haga. Meer informatie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dr. J.L.H. Kerkhoffs via (070) 210 2556 of j.kerkhoffs@hagaziekenhuis.nl Contactgegevens Uw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van uw curriculum vitae, kunt u voor 3 weken na publicatie a.s. richten aan dr. Kerkhoffs via deze link. https://www.werkenbijhaga.nl/vacature/chef-de-clinique-hematologie-08-ft...