Menubalk - In- uitloggen

Het HagaZiekenhuis is een groot topklinisch ziekenhuis waarbij zorgzaamheid, samenwerking en innovatie voorop staan. Er zijn goede samenwerkingsverbanden met de verschillende ziekenhuizen binnen en buiten de regio. Binnen het ziekenhuis heerst een gemoedelijke sfeer waarbij de lijnen tussen de verschillende specialismen kort zijn.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
HagaZiekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Den Haag
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken een 4e internist -oncoloog 0.8 tot 1.0 fte voor 2.5 jaar

De toestroom van oncologie patiënten is groeiende, wat vraagt om uitbreiding van het aantal oncologen. Momenteel bestaat het team uit 3 oncologen, 4 verpleegkundig specialisten, waarvan 1 in opleiding, 3 researchverpleegkundigen en 1 physician assistant in opleiding. Naast de reguliere behandelingen met immuuntherapie, PARP-remming etc., nemen we ook deel aan een breed scala van studies. Daarnaast hebben we samen met het Reinier de Graaf Gasthuis, het Reinier Haga Prostaatkankercentrum opgericht. Een centrum voor radiotherapie, een gezamenlijk ouderen- oncologie spreekuur en participeren we in het Regionaal Oncologie Netwerk West. Het oncologisch team is zeer actief op gebied van research en heeft een sleutelrol in het Palliatief Advies Team.

De vakgroep

De vakgroep Interne Geneeskunde is met 17 internisten en 6 reumatologen een ambitieus team, dat hoge eisen stelt aan de zorg die zij leveren en waar de oncologen een integraal onderdeel van zijn. We streven naar topklinische zorg en waar kan zo dicht mogelijk bij de patiënt. We werken intensief samen met de huisartsen en nazorginstanties binnen de regio.

Wat vragen wij van jou?

Naast de reguliere werkzaamheden als internist-oncoloog neem je deel aan de diensten voor de Interne Geneeskunde en draag je bij aan het onderwijs van de AIOS en de verpleegkundig specialisten. Er is alle ruimte om je te ontplooien in een stimulerende omgeving.

Als jij de oncologie in de volle breedte wilt beoefenen en daarbij de Interne Geneeskunde als basis wilt behouden dan ben je bij ons op de goede plek. Wij zoeken een teamspeler, die een ambitieuze, daadkrachtige, empathische collega is en over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

Wat bieden wij onze nieuwe collega?

Je komt in dienst van het MSC-HAGA met salariëring volgens AMS en te werken binnen onze vakgroep Interne Geneeskunde-Reumatologie met hechte samenwerking in ons oncologie team. Het betreft een voltijds aanstelling (0.8-1.0 fte) voor 2.5 jaar waarbij afhankelijk van de regionale ontwikkelingen en transitie deze positie een vast dienstverband kan worden.

Over het MSC Haga U.A.

Het MSC Haga U.A. is een coöperatief die de vrijgevestigd medisch specialisten in het HagaZiekenhuis samenbrengt in één bedrijf. De leden van de coöperatie garanderen samen met de collega’s in loondienst en alle andere zorgprofessionals van het HagaZiekenhuis toegankelijke, veilige en hoogwaardige basis-, specialistische- en topklinische patiëntenzorg, onderwijs, opleiding en wetenschap. Het MSC Haga U.A biedt een ondernemend en stimulerend werkklimaat, waar samenwerking, opleiding en persoonlijke ontwikkeling vanzelfsprekend zijn. Ondernemende professionals krijgen alle ruimte om zich verder te ontwikkelen en hun ambities waar te maken.

 

 

 

Vacature per: 
woensdag, 1 juli, 2020
% FTE: 
100.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
2.5 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
vrijdag, 26 juni, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met D. Houtsma via 070 210 5555 of per mail: d.houtsma@hagaziekenhuis.nl.

De eerste selectie ronde met de 3 oncologen en 2 internisten van andere subspecialsten is maandag 6 juli.

Daaruit geselecteerde kandidaten kunnen 1 dag meelopen om nader kennis te maken in de periode voor sollicitatie gesprek met de gehele vakgroep op woensdag 15 juli.
 

Meer informatie over ons ziekenhuis en de vakgroep kunt u vinden op www.hagaziekenhuis.nl.

Uw sollicitatie

Wij ontvangen uw sollicitatie graag uiterlijk 26 juni 2020 via deze link.

Een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.