Menubalk - In- uitloggen

De vakgroep
Het Hematologisch Centrum van het HagaZiekenhuis is een zelfstandige vakgroep binnen een Resultaat Verantwoordelijke Eenheid (RVE), waar onder andere ook de afdeling Algemene Interne Geneeskunde is gepositioneerd. Onze klinische afdeling beschikt over 21 hematologische intensive care (HIC) bedden voor topreferente zorg voor acute leukemie en het verrichten van autologe stamceltransplantaties. Op onze locatie in het LLZ zal in eerste instantie alleen poliklinische zorg worden geboden.
Aan de afdeling zijn op dit moment 6 hematologen verbonden. Afhankelijk van de ontwikkeling van de hematologische zorg in het LangeLand Ziekenhuis is er in de nabije toekomst mogelijk ruimte voor uitbreiding van de vakgroep.

Het Hematologisch Centrum van het HagaZiekenhuis beschikt over eigen laboratorium faciliteiten, zoals een laboratorium voor immunofenotypering, moleculaire diagnostiek en een stamcellaboratorium. De vakgroep verzorgt de perifere stage voor het aandachtsgebied hematologie en participeert in de opleiding interne geneeskunde. Verder is het Hemofilie Behandel Centrum onderdeel van het “expertisecentrum voor hemofilie en aanverwante aandoeningen LUMC-HagaZiekenhuis”, en is Hematologie Haga een STZ- expertise centrum hemoglobinopathie en sikkelcelanemie als ook ITP expertise centrum.

Het HagaZiekenhuis
Het HagaZiekenhuis biedt topklinische, topreferente en basiszorg aan inwoners van Den Haag en omstreken, een verzorgingsgebied van bijna 300.000 inwoners.
Patiëntvriendelijkheid staat bij ons steeds voorop. We staan voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking. Medewerkers en patiënten voelen zich bij ons thuis. We leveren topkwaliteit op medisch en verpleegkundig terrein en zijn continu bezig onze zorg te innoveren. In ons ziekenhuis werken ruim 3.600 medewerkers, waarvan 1.500 verpleegkundigen en ruim 320 medisch specialisten. Het HagaZiekenhuis is een erkend topklinisch opleidingsziekenhuis voor 25 specialismen. We leiden continue toekomstige artsen en verpleegkundigen op.
Het Juliana Kinderziekenhuis is onderdeel van het HagaZiekenhuis en heeft een Spoedeisende Hulp speciaal voor kinderen.

Het LangeLand Ziekenhuis
Het LangeLand Ziekenhuis is hét ziekenhuis voor de regio Zoetermeer. Patiënten en hun naasten
kunnen hier vertrouwen op hoogwaardige en betaalbare zorg dichtbij huis. Het LLZ hecht grote
waarde aan de 5 kernwaarden: betrokken, betrouwbaar, gastvrij, respectvol en deskundig. Zo leveren
zij hun zorg, van dag tot dag. Dankzij de kleinere schaal hebben de medisch specialisten onderling
veel contact.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
HagaZiekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Den Haag
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken een enthousiaste hematoloog die flexibel inzetbaar is voor klinische en poliklinische zorg in het HagaZiekenhuis en kan bijdragen aan poliklinische zorg in het LangeLand Ziekenhuis. Onze nieuwe collega deelt onze ambitie om aan elke patiënt de beste (klinische) zorg te bieden en continu te verbeteren. Naast de poliklinische zorg op beide locaties lever je een bijdrage aan de supervisie over de zorg op de klinische afdeling in het HagaZiekenhuis. Wij verwachten een positieve en collegiale instelling met oog voor vernieuwing en gedrevenheid voor het vak.

Vacature per: 
zaterdag, 1 januari, 2022
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
In eerste instantie voor 1 jaar met uitzicht op vaste aanstelling
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
zaterdag, 4 december, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dr. J.L.H. Kerkhoffs via (070) 210
2556 of email j.kerkhoffs@hagaziekenhuis.nl.

Uw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van uw curriculum vitae, kunt u voor 3 december a.s. richten
aan dr. Kerkhoffs via deze link. https://www.werkenbijhaga.nl/solliciteer/?vid=4047

Het recruitmentteam van het HagaZiekenhuis werkt zonder tussenkomst of hulp van werving- en
selectiebureaus.