Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Endocrinologie
Vasculaire geneeskunde
Ziekenhuis: 
HAGA ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Den Haag
Website ziekenhuis: 
https://www.hagaziekenhuis.nl/home
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken een enthousiaste Chef de Clinique vasculaire geneeskunde-endocrinologie, voor waarneming van een deel van de werkzaamheden van de zittende internisten.

Jouw werkzaamheden
Het zwaartepunt van de werkzaamheden zal liggen op de poliklinische werkzaamheden vasculaire geneeskunde en endocrinologie, met tevens supervisie van arts-assistenten. Daarnaast participeer je in MDO’s en draag je bij aan het onderwijs van AOIS.
Deelname aan supervisie van ANW-diensten is bespreekbaar.

Achtergrond
Cardiovasculaire aandoeningen vormen 1 van de aandachtsgebieden van het HagaZiekenhuis. Door nauwe samenwerking met cardiologie, vasculaire neurologie en vaatchirurgie is er een grote exposure aan complexe vasculaire pathologie. Tevens is er een bloeiende polikliniek endocrinologie, met onder andere toepassing van sensor-gestuurde insulinepomp therapie en intensieve samenwerking met het Juliana Kinderziekenhuis (transitie van DM type 1 patiënten en endocriene aandoeningen), gynaecologie (diabetes gravidarum) en longziekten (CF-related diabetes mellitus). Het behandelteam bestaat, naast 2 internisten-endocrinologen en 1 internist vasculaire geneeskunde, uit enthousiaste diabetesverpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Naast de reguliere (poli)klinische werkzaamheden is er intensieve interactie met de 1e lijn, middels triage en teleconsultaties.

Jouw werkomgeving

De vakgroep
De vakgroep Interne Geneeskunde-Reumatologie is een dynamische groep welke bestaat uit 17 internisten met diverse subspecialisaties, 6 reumatologen en meerdere CdC’s. De vakgroep vormt een ambitieus team dat hoge eisen stelt aan de geleverde zorg. We streven naar topklinische zorg en waar kan zo dicht mogelijk bij de patiënt. We werken intensief samen met de huisartsen en nazorginstanties binnen de regio.

Over het MSC Haga U.A.
Het MSC Haga U.A. is een coöperatief die de vrijgevestigd medisch specialisten in het HagaZiekenhuis samenbrengt in één bedrijf. De leden van de coöperatie garanderen samen met de collega’s in loondienst en alle andere zorgprofessionals van het HagaZiekenhuis toegankelijke, veilige en hoogwaardige basis-, specialistische- en topklinische patiëntenzorg, onderwijs, opleiding en wetenschap. Het MSC Haga U.A biedt een ondernemend en stimulerend werkklimaat, waar samenwerking, opleiding en persoonlijke ontwikkeling vanzelfsprekend zijn. Ondernemende professionals krijgen alle ruimte om zich verder te ontwikkelen en hun ambities waar te maken.

Jouw profiel
Je komt in dienst van het MSC-HAGA met salariëring volgens AMS en te werken binnen onze vakgroep Interne Geneeskunde-Reumatologie. Het betreft een aanstelling (0.8 fte) voor de periode van 1 jaar.

Arbeidvoorwaarden
Aanstelling conform de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS) bij het HagaZiekenhuis. 

Vacature per: 
dinsdag, 1 februari, 2022
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Waarneming
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
zaterdag, 17 december, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Chef de Clinique vasculaire geneeskunde-endocrinologie (0,8 fte) - Werken bij Hagaziekenhuis

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Maarten van Aken, internist-endocrinoloog via (070) 2105549 – email m.vanaken@hagazieknhuis.nl of Ronne Mairuhu, internist-vasculair geneeskundige via (070) 2105559 – email a.mairuhu@hagaziekenhuis.nl.

Je schriftelijke sollicitatie, vergezeld van jouw curriculum vitae, kun je voor 15 december a.s. richten aan L.Rijzewijk@hagaziekenhuis.nl

De gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 21 december a.s..