Menubalk - In- uitloggen

Over HMC
Binnen de regio Haaglanden brengt HMC zorg dichtbij de inwoners door op drie locaties algemene ziekenhuiszorg te bieden. Daarnaast hebben de locaties een eigen expertise en een gezamenlijke visie op zorg en behandeling:

 

  • HMC Antoniushove: hemato-oncologische zorg inclusief radiotherapie
  • HMC Bronovo: Bronovo als hét centrum voor de electieve zorg en een SEH waar in nauwe samenwerking met de eerste lijn/HAP acute laagcomplexe zorg wordt geleverd.
  • HMC Westeinde: SEH met level 1 traumacentrum in samenwerking met het Leids Universitair Medisch Centrum, acute hoogcomplexe zorg, waaronder neurovasculaire zorg (incl SAB en IAT-zorg) en cardiovasculaire zorg (PCI). De afdeling interne geneeskunde op deze locatie heeft een acute opname afdeling (AOA), waar patiënten vanaf de SEH worden opgenomen om binnen 48 uur een behandelplan op te stellen

HMC stelt de patiënt centraal en we zijn trots op wat we doen. We werken met toegankelijke en betrouwbare collega’s en leveren topklinische kwalitatief hoogstaande zorg, dichtbij huis.

Binnen de ‘topklinische zorg dichtbij’ zijn de acute zorg, infectieziekten, ouderenzorg en oncologische zorg onze speerpunten. Onze zorg is onderscheidend op het gebied van kwaliteit van patiëntenzorg, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

Meer informatie over HMC kunt u vinden op www.haaglandenmc.nl.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Infectieziekten
Ziekenhuis: 
HaaglandenMC (HMC)
Locatie: 
Westeinde en Bronovo
Plaats: 
Den Haag
Website ziekenhuis: 
www.haaglandenmc.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Internist infectioloog
In verband met arbeidsongeschiktheid voor langere tijd, zoeken wij per 'direct' een allround internist-infectioloog (0.8 FTE) met affiniteit voor de acute geneeskunde.
 

Over OE Interne Geneeskunde en de infectiologie

De organisatorische eenheid (OE) Interne/MDL bestaat uit 27 internisten en 9 MDL-artsen die een goede en intensieve samenwerking hebben op het gebied van patiëntenzorg, opleiding en onderzoek waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Naast hun subspecialisme doen alle internisten ook algemeen internistisch werk. De OE heeft een opleidingserkenning voor de eerste vier jaar van de (voor)opleiding Interne geneeskunde, de eerste twee jaar van de opleiding MDL-ziekten, erkenning voor de differentiatie acute geneeskunde en ouderengeneeskunde en participeert in de opleiding van ziekenhuisartsen.

Als infectioloog bent u onderdeel van een uitgebreid ingerichte structuur. Er is een groot geaccrediteerd HIV-centrum  met meer dan 800 patiënten, ondersteuning van twee verpleegkundig specialisten en 1 hiv-verpleegkundig consulent en een goede samenwerking met het (naastgelegen) centrum voor seksuele gezondheid (GGD). Verder zijn we een geregistreerd hepatitiscentrum, waarin we samenwerken met de MDL artsen. Er is een goed lopend infectieziekten consultensysteem met nauwe samenwerking met een enthousiast team van medisch-microbiologen. Verder dragen de infectiologen bij aan onder andere de antibioticacommissie, het A-team en de infectiepreventiecommissie.

Het aanbod van infecties is zeer divers en vereist een brede parate en actuele kennis.

Uw profiel

  • Algemeen Internist-infectioloog
  • Ervaring in de HIV-zorg
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Affiniteit met de Acute Geneeskunde
  • Flexibele inzet i.v.m. werken op meerdere locaties.
  • Participatie in de algemeen internistische werkzaamheden en diensten
  • Participatie in de opleiding van co-assistenten en arts-assistenten

 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 0.6-0.8 fte voor de duur van zes maanden. Uw salaris is conform AMS en afhankelijk van uw kennis en ervaring.

 

 

 

Vacature per: 
donderdag, 1 november, 2018
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Waarneming
Duur functie: 
6 maanden (eventueel te verlengen)
Reden vacature: 
ziekte
Reageren voor: 
woensdag, 31 oktober, 2018
Wijze solliciteren / informatie: 

Solliciteren

U kunt uw brief richten aan de voorzitter van de organisatorische eenheid Drs. J.H.M. Groeneveld via www.werkenbijhetmch.nl/vacatures. We zien uw reactie graag tegemoet vóór 21 oktober 2018

Als medisch specialist werkt u met patiënten, vertrouwelijke gegevens, goederen en geld. Daarom vindt aanstelling plaats onder voorbehoud van het overleggen van een gunstige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen over de functie kunt u telefonisch contact opnemen via 0889792011 met één van de zittende infectiologen: Luc Gelinck of met de voorzitter van de OE Marc Groeneveld, internist-nefrololoog.