Menubalk - In- uitloggen

Chef de clinique Interne Geneeskunde met speciale interesse in de 24/7 acute zorg
Enthousiasmerend, anticiperend en een teamplayer! Dé kwaliteiten voor een Chef de Clinique Interne Geneeskunde Apeldoorn.

De Afdeling
Gelre Ziekenhuizen bevindt zich middenin een transitie, herinrichting van zorg op de 2 locaties, Apeldoorn en Zutphen. Het inrichten van de acute as is onderdeel van deze transitie. Door het landelijke tekort aan Arts Assistenten heeft de vakgroep Interne Geneeskunde, locatie Apeldoorn, ruimte voor meerdere vacatures voor een CdC voor een periode van 2 jaar. De vakgroep Interne verzorgt samen met de vakgroep Chirurgie en de arts assistenten van deze vakgroepen de spoedzorg op 2 locaties. Daarnaast is er ook een tekort aan diabetesverpleegkundigen vanwege krapte op de arbeidsmarkt. Hiermee staat ook de diabetes/vasculaire zorg onder druk. Wij zoeken dus o.a. collega's met aandachtsgebied endovasculair/diabetes ofwel een ander aandachtsgebied of meervoudig profiel, die daarnaast ook extra feeling en interesse in de acute internistische zorg hebben.

De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit een ambitieuze groep Internisten in een STZ ziekenhuis. Het ziekenhuis heeft 2 locaties (Apeldoorn en Zutphen). Momenteel werken er op beide locaties samen 25 internisten waarvan op locatie Apeldoorn 15 Internisten en 3 Chefs de Clinique. De vakgroep Interne Geneeskunde Apeldoorn en Zutphen is in 2021 gefuseerd.

Als vakgroep Interne Geneeskunde streven we ernaar om de backbone van het ziekenhuis te zijn en voorop te lopen in vernieuwingen in de zorg. In samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Utrecht verzorgt de vakgroep twee jaar van de opleiding tot internist. Momenteel zijn er, door de beperkte arbeidsmarkt, 10 arts-assistenten werkzaam. Daarnaast verzorgen wij coschappen interne geneeskunde.

De Interne Geneeskunde levert poliklinische zorg, klinische zorg en zorg op de dagbehandeling. De klinische afdeling heeft in totaal 20 bedden Interne Geneeskunde. In het multidisciplinair oncologisch centrum zijn 20 bedden interne-oncologie, 4 bedden long-oncologie en 10 bedden op de oncologische dagverpleging. Tevens is er een dialyse centrum met 19 stations.

De vakgroep Interne Geneeskunde Apeldoorn werkt met een Acute Opname Afdeling. Er worden per jaar ruim 9500 nieuwe patiënten poliklinisch gezien waarvoor o.a. een spoedpoli is ingericht.

Werkzaamheden
Als Chef de Clinique interne geneeskunde:
- bent u verantwoordelijk voor de patiënten op de polikliniek, kliniek en SEH
- draait u veelvuldig mee in de diensten als internist op de SEH

Functie eisen
- Een ambitieuze, veelzijdige, enthousiaste maar vooral ook flexibele collega, met uitgebreide kennis en met frisse ideeën die samen met de vakgroep de zorg vorm geeft
- Een collega die de interne geneeskunde in de volle breedte wil uitoefenen. Daarbij horen activiteiten op het gebied van de algemeen interne, uw eigen subspecialisatie maar ook de acute geneeskunde op SEH en Acute Opname Afdeling;
- U bent collegiaal, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en de nodige flexibiliteit.

Ons aanbod
- Wij bieden een interessante, gevarieerde en uitdagende baan (ongeveer 0,8 Fte) in een dynamische vakgroep voor de duur van 2 jaar (per direct)
- De salariëring zal conform AMS plaatsvinden

Organisatie
Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. Gelre heeft recentelijk haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema Zorg beter voor elkaar.

Procedure
U ontvangt een ontvangstbevestiging van uw sollicitatie. Wij gaan zo spoedig mogelijk aan de slag met het selectieproces.

Meer informatie
Indien u geïnteresseerd bent:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dr. J.C. Kuenen, medisch manager. Zij is bereikbaar via het secretariaat, 055-5818163.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Acute geneeskunde
Ziekenhuis: 
Gelre ziekenhuizen
Locatie: 
Apeldoorn
Plaats: 
Apeldoorn
Website ziekenhuis: 
www.gelreziekenhuizen.nl
Wij zoeken / wij bieden: 
Vacature per: 
woensdag, 7 september, 2022
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
2 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
vrijdag, 30 september, 2022
Wijze solliciteren / informatie: