Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Gelre ziekenhuizen
Locatie: 
Apeldoorn
Plaats: 
Apeldoorn
Website ziekenhuis: 
www.gelreziekenhuizen.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Chef de Clinique Internist-Oncoloog

De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit een ambitieuze groep internisten in een STZ-ziekenhuis in een prachtige omgeving. Ons ziekenhuis heeft twee locaties gevestigd in Apeldoorn en Zutphen. Op beide locaties wordt de Interne Geneeskunde in de volle breedte uitgevoerd; zowel poliklinische als klinische zorg, SEH en dagbehandeling. Het betreft een vacature voor een chef de Clinique internist-oncoloog.

De Afdeling
De locatie Apeldoorn heeft een acute opname afdeling, een klinische afdeling Interne-Hematologie/Oncologie, een voor Algemeen Interne Geneeskunde/ Endocrinologie/ Infectiologie en een klinische afdeling voor Nefrologie met tevens een dialysecentrum. Er is een aparte oncologische dagverpleging. Op het terrein van de locatie Apeldoorn is de Radiotherapiegroep gevestigd. Op de locatie Zutphen bevindt zich ook een klinische afdeling Algemeen Interne geneeskunde / Endocrinologie / Infectiologie en een klinische afdeling Oncologie. Er is op deze locatie ook een oncologische dagverpleging. Momenteel werken er 21 internisten waarvan 6 internisten met de aantekening oncologie en 3 met de aantekening hematologie.

De vakgroep verzorgt in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Utrecht twee jaar van de opleiding tot internist en het interne co-schap. De oncologen participeren in wetenschappelijk onderzoek en superviseren de verpleegkundig specialisten en physician assistant op de polikliniek. Daarnaast leveren zij een bijdrage aan de multidisciplinaire overleggen (MDO’s) en zijn actief in de opleiding van AIOS, coassistenten en twee verpleegkundige specialisten.

Functie eisen
Wie zoeken wij?

U bent een veelzijdige, enthousiaste en flexibele collega, met uitgebreide kennis van oncologie;
U bent communicatief vaardig en een empathische dokter
U bent in staat de algemene Interne Geneeskunde in de volle breedte uit te voeren en u neemt actief deel aan de opleiding van onze arts-assistenten
U beschikt als internist-oncoloog over de juiste diploma’s
U bent een BIG- en RGS-geregistreerd internist met oncologie-ervaring

Ons aanbod
Wij zoeken per 1 juni a.s. een Chef de Clinique internist–oncoloog voor de duur van 1 jaar.
U bent werkzaam op basis van 0.8 fte (gemiddeld 4 dagen + diensten);
Wij bieden een interessante, gevarieerde en uitdagende baan in een mooie omgeving van Nederland.
De salariëring zal conform AMS plaatsvinden.
Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%, premiekorting op je verzekeringen en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem waarmee je spaart voor bijvoorbeeld een fiets, een tablet/smartphone of je sportschoolabonnement.
Een reiskostenvergoeding en parkeerregeling op basis van je woon-werkafstand. Je kan sparen voor een cadeaubon als je op de fiets komt.
Werken in Gelre betekent werken in een mooie, groene omgeving van de Veluwe en aan de rand van de IJssel in een voormalige Hanzestad met alle voorzieningen die je mag verwachten. De locaties zijn centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en de N348.

Organisatie
Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. Gelre heeft recentelijk haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema ‘Zorg beter voor elkaar’.

Procedure
Je ontvangt een ontvangstbevestiging van je sollicitatie. Wij gaan zo spoedig mogelijk aan de slag met het selectieproces.
Meer informatie
Neem contact op met mevrouw Drs. Sieneke Hiddink, internist oncoloog, of Dr. Judith Kuenen, voorzitter van de vakgroep. Zij zijn bereikbaar via ons secretariaat op telefoonnummer 055-5818163.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?
Graag ontvangen wij uw reactie voor 25 mei 2022, u kunt reageren via de link werkenbijgelre.nl
De selectiegesprekken zullen z.s.m. worden gepland.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature per: 
zondag, 15 mei, 2022
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
maandag, 30 mei, 2022
Wijze solliciteren / informatie: