Menubalk - In- uitloggen

Het ziekenhuis

Fundashon Mariadal (FM) is een dynamische zorginstelling op Bonaire. Nadat Bonaire in 2010 een bijzondere gemeente is geworden van Nederland zijn de ontwikkelingen in een stroomversnelling gekomen. FM levert in een Nederlands Caribische setting zorg- en dienstverlening op Europees-Nederlands niveau aan zorgvragers in de klinische, poliklinische, ambulante- en thuissituatie. Bij Fundashon Mariadal werken ruim 500 medewerkers. Alle medewerkers binnen Fundashon Mariadal zetten zich in om kwaliteit van de zorg doorlopend te verbeteren.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Generalist
Meervoudig profiel
Ziekenhuis: 
Fundashon Mariadal
Locatie: 
Plaats: 
Kralendijk, Bonaire
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Vacature voor ‘Jonge Klare’ Internist

We zijn op zoek naar een Jonge Klare voor 4 maanden, van 1 mei tot 1 september 2020.

De functie is geschikt voor internisten die net klaar zijn met de opleiding.

De vaste werkzaamheden bestaan uit Chef de Clinique van de klinische afdeling, 2 polidagdelen per week, en volgens een rooster achterwacht van ANIOS op de SEH. De jonge collega werkt in een team met ervaren internisten ( 1 algemeen internist, 2 nefrologen, 1 oncoloog). De ervaren internisten zijn collega’s van het Amsterdam UMC die voor kortere of langere periode in Bonaire werken. Alle collega’s participeren in het dienstrooster. De reis, huisvesting en vervoer worden verzorgd.

Vacature per: 
vrijdag, 1 mei, 2020
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
4 maanden
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
vrijdag, 1 mei, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met dr. Saskia Autar, internist-infectioloog, per email: r.autar@amsterdamumc.nl