Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
Franciscus Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Rotterdam
Website ziekenhuis: 
https://www.franciscus.nl/werkenbijfranciscus/vacatures
Wij zoeken / wij bieden: 

Vacaturetekst chef de Clinique Interne Geneeskunde

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met 2 ziekenhuislocaties, 4 poliklinieklocaties en een polikliniek in Het Oogziekenhuis. De organisatie is ontstaan uit het Sint Franciscus Gasthuis en Vlietland Ziekenhuis. Wij staan klaar voor patiënten en families met ruim 4.500 medewerkers, ruim 300 artsen en 300 vrijwilligers.
Onze uitgangspositie is stevig verankerd in de samenleving. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel. Bij ons werken gemotiveerde, betrokken collega’s waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.
Franciscus Gasthuis & Vlietland is lid van de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Om topklinische zorg nu en in de toekomst te leveren is er binnen ons ziekenhuis veel aandacht voor opleiding, bijscholing, (wetenschappelijk) onderzoek en vernieuwing.
De functie:
Het Franciscus Gasthuis & Vlietland zoekt per direct een chef de Clinique (0,8 fte) voor de vakgroep Interne Geneeskunde voor een periode van 6 maanden met eventuele verlenging van nog 6 maanden.
De vakgroep:
De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 26 internisten en 2 Chefs de Clinique. De Interne Geneeskunde wordt in de volle breedte beoefend. Daarnaast worden de subspecialismen oncologie, hematologie, nefrologie, acute, endocrinologie en vasculaire geneeskunde vertegenwoordigd. De vakgroep is in korte tijd door fusie en uitbreiding uitgegroeid tot een veelzijdig en dynamisch team waarbij kwaliteit en plezier in het werk voorop staan.
Wij vragen:
Wij zoeken een Chef de Clinique die het leuk vindt om het vak uit te oefenen in zowel de breedte als de diepte. Een enthousiaste, flexibele, collegiale en ambitieuze internist. U staat voor kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden waarbij het werken in teamverband en met andere disciplines erg belangrijk is.
Wij bieden:
Een tijdelijk dienstverband van 6 maanden bij het Medisch Specialistisch Bedrijf Franciscus, met eventueel een mogelijkheid tot verlenging. De arbeidsovereenkomst verloopt volgens Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS).
Hiernaast bieden wij:
 een boeiende functie in een top(klinisch) ziekenhuis;
 werken in een goed functionerende vakgroep met prettige collega’s;
 een dynamische en uitdagende werkomgeving met aandacht voor (wetenschappelijk) onderzoek en innovatie.
Meer informatie & solliciteren:
Meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Dr. Z. Aydin, voorzitter van de vakgroep, via telefoonnummer 010-4616364 of met Irene Mulder, vakgroepmanager Interne, via telefoonnummer: 06-26904123. Reageren kan tot 16 december 2021.
Meer informatie over ons ziekenhuis vindt u hier.
Solliciteren naar deze vacature kan via https://www.franciscus.nl/werkenbijfranciscus/vacatures of stuur uw CV en motivatiebrief naar werving_selectie@franciscus.nl
Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet prijs gesteld.

Vacature per: 
donderdag, 2 december, 2021
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
6M
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
dinsdag, 14 december, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Solliciteren naar deze vacature kan via https://www.franciscus.nl/werkenbijfranciscus/vacatures of stuur uw CV en motivatiebrief naar werving_selectie@franciscus.nl
Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet prijs gesteld.