Menubalk - In- uitloggen

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met 2 ziekenhuislocaties, 4 poliklinieklocaties en een polikliniek in Het Oogziekenhuis. De organisatie is ontstaan uit het Sint Franciscus Gasthuis en Vlietland Ziekenhuis. Wij staan klaar voor patiënten en families met ruim 4.500 medewerkers, ruim 300 artsen en 300 vrijwilligers.
Onze uitgangspositie is stevig verankerd in de samenleving. We hebben kwaliteit hoog in het vaandel. Bij ons werken gemotiveerde, betrokken collega’s waarbij patiëntgerichtheid, kwaliteit en innovatie belangrijke pijlers zijn.
Franciscus Gasthuis & Vlietland is lid van de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Om topklinische zorg nu en in de toekomst te leveren is er binnen ons ziekenhuis veel aandacht voor opleiding, bijscholing, (wetenschappelijk) onderzoek en vernieuwing.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Endocrinologie
Ziekenhuis: 
Franciscus Gasthuis en Vlietland
Locatie: 
Gasthuis
Plaats: 
Rotterdam
Website ziekenhuis: 
https://www.franciscus.nl/over-franciscus/zorg-van-generaties
Wij zoeken / wij bieden: 

De functie:
Het Franciscus Gasthuis & Vlietland zoekt per 1 september 2022 een chef de Clinique (0,8 fte) voor de vakgroep Interne Geneeskunde voor een periode van 12 maanden, i.v.m. een sabbatical van een van de endocrinologen.

De vakgroep:
De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 26 internisten en 3 Chefs de Clinique. De Interne Geneeskunde wordt in de volle breedte beoefend. Daarnaast worden de subspecialismen oncologie, hematologie, nefrologie, acute, endocrinologie en vasculaire geneeskunde vertegenwoordigd. De vakgroep is in korte tijd door fusie en uitbreiding uitgegroeid tot een veelzijdig en dynamisch team waarbij kwaliteit en plezier in het werk voorop staan.

Wij vragen:
Wij zoeken een internist-endocrinoloog die het leuk vindt om het vak uit te oefenen in zowel de breedte als de diepte. Een enthousiaste, flexibele, collegiale en ambitieuze internist. U staat voor kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden waarbij het werken in teamverband en met andere disciplines erg belangrijk is.

Wij bieden:
Een tijdelijk dienstverband van 12 maanden bij het Medisch Specialistisch Bedrijf Franciscus. De arbeidsovereenkomst verloopt volgens Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS).

Hiernaast bieden wij:
- een boeiende functie in een top(klinisch) ziekenhuis;
- werken in een goed functionerende vakgroep met prettige collega’s;
- een dynamische en uitdagende werkomgeving met aandacht voor (wetenschappelijk) onderzoek en innovatie.

Vacature per: 
donderdag, 1 september, 2022
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
12 maanden
Reden vacature: 
Reageren voor: 
vrijdag, 20 mei, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Meer informatie & solliciteren:
Meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Yu Lan Soei internist-endocrinoloog, via telefoonnummer 010-893 5119, Manuel Castro Cabezas, internist-endocrinoloog, via telefoonnummer 010-461 7037 of met Lieke Gooskens, vakgroepmanager Interne, via telefoonnummer: 010-461 7844.
Reageren kan tot 20 mei 2022. Gesprekken zullen plaatsvinden 31 mei vanaf 17.00 uur.

Solliciteren naar deze vacature kan via https://www.franciscus.nl/werkenbijfranciscus/vacatures of stuur uw cv en sollicitatiebrief naar werving_selectie@franciscus.nl