Menubalk - In- uitloggen

Werkomgeving

De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 24 internisten en enkele chefs de clinique waarbij alle aandachtsgebieden zijn vertegenwoordigd. Alle vakgroepleden werken zowel op de polikliniek als in de kliniek. De vakgroep Interne Geneeskunde is werkzaam op alle 3 de locaties van het ETZ en is goed vertegenwoordigd in vrijwel alle ziekenhuiscommissies.

De nefrologen werken op locatie ETZ Elisabeth en op de dialyselocatie in het Koetshuis te Waalwijk. Op de locatie Elisabeth beschikken we over 24 hemodialyse stations en op de locatie Koetshuis over 10 stations. Op deze locaties worden ook de CAPD/APD patiënten gezien en, minder frequent, plasmaferese patiënten. Voor (nachtelijke) thuishemodialyse werken we samen met Dianet in Utrecht. We begeleiden een grote groep patiënten met chronische nierinsufficiëntie.  Voor niertransplantatie werken we samen met het Radboud Ziekenhuis en het Erasmus Medisch Centrum.

Als onze nieuwe collega ga je aan de slag op de twee dialyselocaties van het ETZ en op de polikliniek en kliniek van het ETZ locatie Elisabeth.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
ETZ Tilburg
Locatie: 
ETZ Elisabeth en Dialyse Koetshuis Waalwijk
Plaats: 
Tilburg
Website ziekenhuis: 
www.etz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Functie

Met je collega nefrologen ben verantwoordelijk voor de zorg voor de hemodialysepatiënten (waaronder nachtelijke- en thuishemodialysepatiënten) en de CAPD patiënten. Daarnaast werk je op de polikliniek Interne geneeskunde aan zorg op het gebied van nefrologie, chronische nierinsufficiëntie, begeleiding niertransplantatiepatiënten en algemene interne geneeskunde. Ook verzorg je zaalsupervisie op de klinische afdeling nefrologie.

Als internist-nefroloog chef de clinique participeer je actief in:

 • De opleiding Interne Geneeskunde;
 • Het MDO op de dialyse afdeling;
 • (spoed)taken binnen de algemene interne geneeskunde;
 • Diensten voor de nefrologie en voor de algemene interne geneeskunde.

Profiel

 • Je bent een gediplomeerd internist-nefroloog of rondt binnenkort de opleiding af;
 • Je bent communicatief vaardig en werkt graag en goed samen;
 • Je pakt je verantwoordelijkheid en neemt zelfstandig taken op je binnen de vakgroep;
 • Je hebt speciale interesse in vasculaire geneeskunde;
 • Het kunnen inbrengen van een centraal veneuze lijn en aantoonbare affiniteit met managementtaken is een pre.

Ons aanbod

 • Wij bieden een arbeidsovereenkomst van een jaar. Bij wederzijdse tevredenheid is het mogelijk daarna toe te treden tot het Medisch Specialistisch Bedrijf Midden-Brabant.
 • Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform AMS.

 

Vacature per: 
zaterdag, 1 oktober, 2022
% FTE: 
0.77
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
Reageren voor: 
zondag, 28 augustus, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Neem voor meer informatie contact op met dr. Corine Balemans, internist-nefroloog en medische manager van de dialyse-afdeling, 013 22112912, c.balemans@etz.nl.

Stuur je cv en motivatiebrief vóór 28 augustus aan onze personeelsadministratie. Gebruik daarvoor het online sollicitatieformulier en vermeld vacaturenummer 2022.295.

https://www.etz.nl/Werken-bij/Vacatures/Chef-de-clinique-Internist-nefroloog