Menubalk - In- uitloggen

Oncologie en hematologie is een belangrijk onderdeel van het ETZ waarbij zowel in de breedte als voor topklinische functies de oncologie een taakstelling heeft. De hematologie binnen het ETZ heeft level C-SCT status, er is post-transplantatie opvang voor intensieve hematologie in samenwerking met het Erasmus MC. In de regio wordt actief samengewerkt in netwerktumorgroepen binnen EMBRAZE. Het ziekenhuis heeft een regiofunctie voor neuro-oncologie, en hoofd-hals oncologie. Daarbij is het ETZ het enige niet-academische centrum waarin patiënten met primair centraal zenuwstelsel lymfoom worden behandeld. Daarnaast bestaat er een regiofunctie voor de slokdarm/maagchirurgie.

De sectie oncologie/hematologie is een enthousiaste en ambitieuze groep bestaande uit 5 internist-oncologen, 3 internist-hematologen en 1 internist-hematoloog-oncoloog. Daarnaast is er een chef de clinique hematologie werkzaam.  De klinische-, dagbehandeling- en poli activiteiten worden uitgevoerd op zowel locatie ETZ Elisabeth als ETZ TweeSteden. Er is een actieve samenwerking met het in Tilburg gevestigde radiotherapeutisch Instituut Verbeeten. Er wordt deelgenomen aan meerdere (inter)nationale multicenter studies als ook HOVON studies waardoor innovatieve behandelingen beschikbaar zijn voor onze patiënten. De oncologen/hematologen zijn vertegenwoordigd in landelijke en regionale verenigingen zoals het bestuur van de NVMO, CIEBOM en er is actieve deelname aan HOVON werkgroepen.

De sectie oncologie/hematologie maakt deel uit van de vakgroep Interne Geneeskunde bestaande uit 30 internisten waaronder 5 chefs de clinique.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
ETZ
Locatie: 
Elisabeth
Plaats: 
Tilburg
Website ziekenhuis: 
www.etz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Als internist-hematoloog binnen onze vakgroep

 • Ben je werkzaam als allround hematoloog.
 • Werk je op de kliniek, de dagbehandeling en de polikliniek hematologie.
 • Ben je verantwoordelijk voor patiënten na terugplaatsing autologe stamceltransplantatie en andere intensieve hematologische zorg zoals bijv. primair centraal zenuwstelsel lymfoom.
 • Participeer je in de opleiding Interne Geneeskunde.
 • Participeer je in de geldende dienstenstructuur.

Jouw profiel

 • We zoeken een stevige hematoloog die ons cluster kan versterken.
 • Je bent een teamspeler met doorzettingsvermogen en hebt sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een afgeronde opleiding tot internist met aandachtsgebied hematologie met daarbij brede kennis en ervaring in behandeling van hematologische aandoeningen.
 • Daarnaast wordt affiniteit met wetenschapsinnovatie en/of organisatorisch talent op prijs gesteld.

Ons aanbod

 • Aanstelling voor 1 jaar voor 0.8 of 1 fte.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform AMS (Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten)
Vacature per: 
maandag, 1 maart, 2021
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
Reageren voor: 
vrijdag, 26 februari, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Neem voor meer informatie contact op met Marc Durian, internist-hematoloog, via (013) 221 30 69 of (013) 22 167 75 of Annet Coumou, internist-oncoloog, medisch manager oncologie & hematologie, via (013) 221 30 69. Reageren kan tot 26 februari 2021. Stuur je cv en motivatiebrief naar de afdeling personeelsadministratie. Gebruik daarvoor het online sollicitatieformulier en vermeld vacaturenummer 2021.069.

Bij indiensttreding doen wij een aanvraag voor een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. De VOG moet binnen 2 maanden na je eerste werkdag in ons bezit zijn.