Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Infectieziekten
Ziekenhuis: 
Erasmus MC
Locatie: 
Plaats: 
Rotterdam
Website ziekenhuis: 
https://www.werkenbijerasmusmc.nl/werkgever/over-erasmus-mc/wat-bieden-wij-je
Wij zoeken / wij bieden: 

De afdeling Longgeneeskunde van het Erasmus MC heeft een vacature voor een Fellow (post-)covidzorg (0.8 – 1.0 FTE)

Functie-inhoud
De afdeling Longgeneeskunde is op korte termijn op zoek naar een fellow voor de klinische en poliklinische zorg voor (post-)covidpatiënten. Gedurende een periode van een half jaar word je ingezet op de covid-afdeling. Daarnaast draai je zelfstandig post-covidspreekuren op de polikliniek.

Werkomgeving
Je komt te werken op de afdeling Longgeneeskunde, dat onderdeel uitmaakt van het thema Thorax. De covidzorg wordt uitgevoerd door een team van zowel longartsen als internisten.

Profiel
Je bent een (bijna) geregistreerd internist of longarts. Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij
Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.
• Een tijdelijk dienstverband voor de duur van 6 maanden.
• Een bruto maandsalaris in de MS-schaal.
• Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een 13e maand die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
• Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
• Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Vacature per: 
vrijdag, 4 februari, 2022
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
6 maanden
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
vrijdag, 3 juni, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Inlichtingen
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Leon van den Toorn, longarts, telefoonnummer 06-30637887. Voor overige informatie kun je terecht bij Margreet Leenheer, secretaresse afdelingshoofd Longgeneeskunde, telefoon: 010-7043777 of e-mail: m.leenheer@erasmusmc.nl.

Solliciteren
Je kunt solliciteren middels het versturen van een sollicitatiebrief en CV naar Anne van Puffelen, teammanager, e-mail a.l.vanpuffelen@erasmusmc.nl.