Menubalk - In- uitloggen

Het Elkerliek ziekenhuis is een middelgroot perifeer ziekenhuis in zuidoost-Brabant.
Als medische staf zijn we innovatief en bezig met de toekomst van de zorg. Er is goede samenwerking met omliggende ziekenhuizen.
De organisatorische eenheid (O.E.) Interne Geneeskunde/MDL is onderdeel van het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Peelland. In MSB Peelland zijn ongeveer 90 vrijgevestigd medisch specialisten verenigd, verdeeld over 15 specialismen. Er wordt moderne, hoogkwalitatieve zorg geleverd.
De Interne Geneeskunde wordt binnen dit ziekenhuis in de breedte uitgeoefend, de samenwerking met de andere vakgebieden in het ziekenhuis is nauw. Er zijn korte lijnen in de patiëntenzorg. Voor de hoog specialistische zorg is er een intensieve samenwerking met de ziekenhuizen in de omgeving. Er zijn binnen de Interne Geneeskunde diverse aandachtsgebieden actief, zoals de diabetologie, endocrinologie, hematologie-oncologie, infectieziekten en nefrologie. Daarbij wordt de gastro-enterologische zorg gedeeld met de vakgroep MDL.
De Organisatorische Eenheid Interne Geneeskunde bestaat uit 10 Internisten en 4 MDL-artsen. Van de internisten bedrijft eenieder de algemene interne geneeskunde. Daarnaast zijn er verschillende speerpunten, te weten diabetologie/endocrinologie, hemato-oncologie, infectieziekten en nefrologie.
Als O.E. zijn we de spil in het ziekenhuis en worden er nauwe contacten onderhouden met overige vakgebieden en de huisartsen in de regio.

De O.E. verzorgt een deel van de opleiding tot internist binnen OORZON (MUMC+). Daarnaast leiden we co-assistenten op, worden er GEZP stages aangeboden en zijn er Specialist Ouderen geneeskundigen in opleiding die bij ons hun klinische stage komen doen.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Algemeen
Generalist
Ziekenhuis: 
Elkerliek Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Helmond
Website ziekenhuis: 
https://www.elkerliek.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

De O.E. Interne Geneeskunde/MDL is op zoek naar een Internist chef de clinique. Affiniteit met opleiden is wenselijk.
De aanstelling is tijdelijk voor 12 maanden. Het werk bestaat uit klinisch werken en supervisie van de klinische afdeling. Je werkt nauw samen met de andere leden van de OE.
Het willen participeren in de diensten is een pre. In afstemming met de OE zal je ook spoedpoli draaien en het eerste aanspreekpunt zijn voor de SEH en huisartsen. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform AMS (Arbeidsvoorwaarden Medische Specialisten).

Vacature per: 
dinsdag, 7 juni, 2022
% FTE: 
8.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
12 maanden
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
maandag, 27 juni, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan je CV vóór 27 juni 2022 met passende motivatiebrief naar Mevr. M. Teeuwen, Internist-oncoloog, e-mail mm.vangenderen@elkerliek.nl

Voor meer informatie kun je je wenden tot mevr. M. Teeuwen, Internist-oncoloog, e-mail mm.vangenderen@elkerliek.nl of contact opnemen via het secretariaat MDL/interne Geneeskunde tel. 0492-595503.