Menubalk - In- uitloggen

Over het MSBD
Het MSBD is een coöperatie die de vrijgevestigd medisch specialisten in het Diakonessenhuis samenbrengt in één bedrijf. Het MSBD telt ca. 150 leden die gezamenlijk garant staan voor kwalitatief hoogwaardige zorg. Het is onze ambitie om uit te groeien tot een toonaangevend bedrijf voor medisch specialistische zorg in de regio. Om dit te bereiken bieden wij een ondernemend en stimulerend werkklimaat, waar samenwerking, opleiding en persoonlijke ontwikkeling vanzelfsprekend zijn. Ondernemende professionals krijgen alle ruimte om te komen met initiatieven om zich verder te ontwikkelen en ambities waar te maken. Meer informatie: www.msbd.nl

Over het Diakonessenhuis Utrecht, Zeist, Doorn
Het Diakonessenhuis, opgericht in 1844, is een vooruitstrevend algemeen ziekenhuis op drie locaties in de regio Utrecht. Ruim 2400 medewerkers, onder wie 194 medisch specialisten, zetten zich dagelijks in om patiënten ‘de beste zorg dichtbij’ te bieden. Kwalitatief hoogwaardige, veilige, tijdige en persoonlijke zorg in een prettige omgeving staan voorop. Het Diakonessenhuis ontvangt jaarlijks erkenningen van diverse onafhankelijke instanties waaronder patiëntenorganisaties. Het Diakonessenhuis is een erkend opleidingsziekenhuis en verricht diverse (wetenschappelijke) onderzoeken. Jaarlijks bezoeken zo’n 380.000 mensen de poliklinieken, worden ongeveer 24.000 patiënten voor meerdere dagen opgenomen en vinden er ongeveer 23.000 dagbehandelingen plaats. Meer informatie: www.diakonessenhuis.nl

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Algemeen
Generalist
Ziekenhuis: 
Diakonessenhuis Utrecht
Locatie: 
Utrecht, Zeist, Doorn
Plaats: 
Utrecht
Website ziekenhuis: 
www.diakonessenhuis.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

De vakgroep Interne Geneeskunde in het Diakonessenhuis zoekt een:

Internist M/V
Chef de Clinique
(0,6 FTE)

Vanwege de toename in zorg voor covid patiënten is er plaats voor een enthousiaste nieuwe collega per 1 februari 2022 voor een periode van in ieder geval 4 maanden.

Wij bieden een interessante positie binnen een perifere praktijk waarin je met verschillende facetten van je vak bezig kunt zijn. Er is een prettige en dynamische werkomgeving waar een collegiale werksfeer heerst.
De werkzaamheden zullen afwisselend plaatsvinden op het covid-cohort, de polikliniek interne geneeskunde, klinische afdeling en spoedeisende hulp binnen het ziekenhuis.
Er wordt ook op je gerekend voor het dienstrooster van de algemene interne geneeskunde.

De vakgroep bestaat uit 14 bevlogen internisten en is onderdeel van de maatschap Interne Geneeskunde, Maag-Darm-Leverziekten en Klinische Geriatrie. De vakgroep werkt op de locaties Utrecht, Zeist en Doorn.

Vacature per: 
dinsdag, 1 februari, 2022
% FTE: 
60.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
4 maanden
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
vrijdag, 14 januari, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Zoals in het Diakonessenhuis gebruikelijk is kom je in dienst van het MSBD conform de regeling AMS. Voor informatie over de arbeidsvoorwaarden kan je contact opnemen met het MSBD: 088-2505512 of msbdpo@diakhuis.nl

Voor nadere informatie over de functie kan je contact opnemen met Sanjay Sankatsing (088-2509274) of Jacob Dutilh (088-2505121), beide internist-infectioloog en acute geneeskunde.

Je sollicitatie vergezeld van je CV, kan je tot 14 januari 2022 via een e-mail richten aan: ssankatsing@diakhuis.nl en jdutilh@diakhuis.nl.