Menubalk - In- uitloggen

De vakgroep Interne geneeskunde van het Deventer Ziekenhuis zoekt ivm zwangerschap van een van haar internist-hematologen een waarnemer voor de periode 13 december 2021– 16 mei 2022.
In het Deventer Ziekenhuis heeft u als internist-hematoloog een mooie positie. Het ziekenhuis is groot genoeg om een groot deel van de hematologische zorg te bedrijven en klein genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Dat maakt het werken prettig. Bovendien is het ziekenhuis een topklinisch opleidingsziekenhuis (STZ).

DE VAKGROEP INTERNE GENEESKUNDE
De vakgroep bestaat momenteel uit 14 internisten (5 internist-nefrologen, 2 internist-endocrinologen, 3 internist-oncologen, 2 internist-hematologen, 1 internist-vasculair geneeskundige en 1 internist-infectioloog). De afdeling interne geneeskunde heeft naast een uitgebreide verpleegafdeling ook een (oncologie) dagbehandeling. Er is opleidingsbevoegdheid voor de interne geneeskunde, er is actieve participatie aan de opleiding voor coassistenten vanuit het UMCG en er wordt samengewerkt ten behoeve van de opleiding van ziekenhuisartsen.
Hematologie en oncologie zijn speerpunten van het ziekenhuis. Wij zijn een echelon-D ziekenhuis. Wij hebben de beschikking over een verpleegkundig specialist die zelfstandig poliklinische werkzaamheden verricht en het hematologenteam bijstaat in de zorg voor hemato-oncologische patiënten. Er wordt nauw samengewerkt met de afdeling hematologie van het AUMC – locatie AMC dat een consulterende functie uitoefent. Het Deventer Ziekenhuis beschikt over een actieve oncologische research afdeling. De afdeling hematologie levert een evidente bijdrage door participatie in HOVON-trials en andere landelijke onderzoeken.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Deventer Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Deventer
Website ziekenhuis: 
www.dz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

WAT GAAT U DOEN
U neemt ten tijde van de waarneming de zorg over van de patiënten van onze internist-hematoloog. Het zwaartepunt zal met name liggen op de poliklinische zorg van hematologische patiënten. Daarnaast participeert u in supervisie- en opleidingstaken. U zult geen algemene interne diensten verrichten.

WAT WE VRAGEN
In verband met zwangerschapsverlof van een van onze hematologen zijn wij van 13 december 2021– 16 mei 2022.op zoek naar een waarnemer internist-hematoloog voor 0.8 fte. U beheerst het vak in de volle breedte, bent collegiaal, flexibel en heeft een buitengewone passie voor de hematologie.

ONS AANBOD
Wij bieden u de functie van internist-hematoloog voor de duur van het zwangerschapsverlof in te vullen in overleg met u. In deze maanden zult u een groot palet aan hematologische zorg voorbij zien komen. Dit maakt deze functie dan ook uitermate geschikt voor startende hematologen danwel hematologen in hun afrondende fase van de opleiding. Collegae met meer vlieguren worden echter ook aangemoedigd te solliciteren.

Vacature per: 
maandag, 25 oktober, 2021
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Waarneming
Duur functie: 
in overleg
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
maandag, 15 november, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

MEER WETEN?
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Claire Siemes, hematoloog en vakgroepvoorzitter Interne Geneeskunde (c.siemes@dz.nl of via het algemene nummer van het Deventer Ziekenhuis 0570 – 53 53 53).