Menubalk - In- uitloggen

Het Deventer ziekenhuis is, als lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ), een ziekenhuis waar een grote focus ligt op opleiding en ontwikkeling. Wij beschikken dan ook over een groot aantal specialistische opleidingen. Jaarlijks worden 20.000 patiënten opgenomen en bezoeken 300.000 patiënten de poliklinieken. Het ziekenhuis heeft ruim 2150 medewerkers, 155 medisch specialisten en 80 vrijwilligers, die in een sfeer van collegialiteit en vertrouwen aan kwaliteit en service werken. Het Deventer Ziekenhuis is financieel gezond en heeft landelijk zeer hoge scores op het gebied van patiënttevredenheid en gastvrijheid. Met een medewerkertevredenheid van 7,8 scoren we in de top 3 van de STZ ziekenhuizen.

Uw nieuwe werkplek
De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 5 internist-nefrologen, 3 internist-oncologen, 2 internist-hematologen (chefs de clinique, vacatures), 2 internist-endocrinologen, 1 internist-vasculair geneeskundige en 1 internist-infectioloog. 
De vakgroep is erkend voor de opleiding interne geneeskunde en tevens is er een actieve participatie in de opleiding van coassistenten van de medische faculteit van het UMCG Groningen.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Deventer Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Deventer
Website ziekenhuis: 
www.dz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Ter vervanging van één van onze chefs de clinique zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste 

Internist-hematoloog, chef de clinique

Profielschets
•    Antegraad opgeleid als internist met aandachtsgebied hematologie 
•    Draagt zorg voor de inhoudelijke en organisatorische ontwikkeling van de hematologie in het DZ 
•    Affiniteit met algemene interne geneeskunde 
•    Actieve deelname aan de opleiding van AIOS interne geneeskunde en de opleiding van coassistenten 
•    teamspeler die excelleert in de competenties samenwerking en organiseren 
•    Bereid en in staat om bestuurlijke functies en taken op zich te nemen 
•    wetenschappelijke interesse blijkend uit een (bijna afgerond) proefschrift strekt tot aanbeveling 

Van alle nieuwe medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervoor worden vergoed door het Deventer Ziekenhuis.

Ons aanbod
Het betreft een positie als chef de clinique naast een eveneens nog aan te nemen hematoloog in vaste dienst, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan de aanstelling verlengd worden; het is de ambitie van de vakgroep dat de hematologie binnen het Deventer Ziekenhuis in de toekomst door 2 hematologen in vaste dienst gedragen zal worden.
Wij bieden u een uitdagende baan in een mooi en modern ziekenhuis tegen een marktconform salaris afhankelijk van uw kennis, kunde en ervaring in het vakgebied.
Het Deventer Ziekenhuis heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een uitdagende werkplek is de Hanzestad Deventer een leuke stad om in te wonen, te werken en te recreëren.

Vacature per: 
vrijdag, 1 maart, 2019
% FTE: 
0.60
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
Reageren voor: 
donderdag, 24 januari, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze vacature dan kunt u contact opnemen met mevrouw L.W. Kessels (internist-oncoloog/vakgroepvoorzitter), via telefoonnummer 0570-535070.

 

Reageren

U kunt digitaal solliciteren via www.dz.nl/werken; uw motivatie met CV kunt u richten aan mevrouw L.W. Kessels.