Menubalk - In- uitloggen

Jonkerbosch Medisch Specialisten (JMS) is een per 1 januari 2015 opgericht MSB dat de vorm heeft gekregen van een maatschap in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ). De maatschap wordt gevormd door circa 85 medisch specialisten en bestaat uit elf Organisatorische Eenheden (samenwerking van specialisten binnen één vakgebied). Als jonge en ondernemende organisatie heeft JMS veel aandacht voor ontwikkelingen en vernieuwingen in de zorgmarkt. De medisch specialisten werken samen aan optimalisatie van de patiëntenzorg binnen een financieel gezond bedrijf.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis
Locatie: 
Nijmegen
Plaats: 
Nijmegen
Website ziekenhuis: 
www.werkenbijcwz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

In verband met tijdelijke uitbreiding voor Covidzorg, zoeken wij per direct twee medisch specialisten Longgeneeskunde, Interne Geneeskunde, Geriatrie en/of ziekenhuisarts, bij voorkeur elk 0,75 fte, gedurende 6 maanden.

 

Waar je komt te werken

De organisatorische eenheden Longgeneeskunde en Interne Geneeskunde bestaan uit zeven longartsen en zestien internisten met de aandachtsgebieden longgeneeskunde, acute geneeskunde, nefrologie, vasculaire geneeskunde, hematologie, oncologie, infectieziekten, intensive care-geneeskunde en endocrinologie. In 2020 is gestart met een acute opname afdeling waar de longartsen en internisten 15 opnamebedden beschikbaar hebben. Wij verzorgen een belangrijk deel van de opleiding voor artsen die zich specialiseren in de longgeneeskunde, interne geneeskunde en artsen die hun vooropleiding volgen. De maatschap heeft erkenning om vier jaar van de opleiding tot internist te verzorgen. Wij doen dit in samenwerking met Radboudumc. Kijk voor meer informatie op https://www.cwz.nl/patient/specialismen/longgeneeskunde

https://www.cwz.nl/patient/specialismen/internegeneeskunde

 

Wat ga je doen

De werkzaamheden bestaan met name uit supervisie Covidzorg op de acute opname afdeling en de cohort afdeling. Er is een volledige voorwacht. Wij bedienen momenteel 36 klinische patiënten met Covid en onze IC capaciteit is op dit moment 8 bedden voor Covid.

 

Je krijgt een on-the-job training van de longartsen. Alle protocollen worden dagelijks geupdate en digitaal beschikbaar gesteld. De longartsen en internisten werken nauw samen en er is laagdrempelig, informeel contact.

 

Zo maak jij het verschil

Je bent opgeleid tot longarts, internist, ziekenhuisarts, of geriater en bent bereid je handen uit de mouwen te steken en deel uit te maken van ons team in deze bijzondere periode. We zoeken ondernemende teamplayers die stevig in de schoenen staan en van aanpakken houden!

 

Wat je van ons krijgt

Aanstelling vindt plaats conform AMS. Het betreft een dienstverband voor een half jaar.

Vacature per: 
maandag, 6 december, 2021
% FTE: 
0.75
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
6 maanden
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
vrijdag, 15 januari, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Meer weten, of solliciteren?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel Spanbroek, longarts, via telefoonnummer 024-3658740. Of kijk op https://www.cwz.nl/patient/specialismen/longgeneeskunde en www.jonkerbosch.nl

Jouw sollicitatiebrief met cv ontvangen wij graag via onze website www.werkenbijcwz.nl en kun je richten aan Jeanny van Riswick, manager OE Interne Geneeskunde. Je reactie ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk.