Menubalk - In- uitloggen

Jonkerbosch Medisch Specialisten (JMS) is een per 1 januari 2015 opgericht MSB dat de vorm heeft gekregen van een maatschap in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ). De maatschap wordt gevormd door circa 85 medisch specialisten en bestaat uit elf Organisatorische Eenheden (samenwerking van specialisten binnen één vakgebied). Als jonge en ondernemende organisatie heeft JMS veel aandacht voor ontwikkelingen en vernieuwingen in de zorgmarkt. De medisch specialisten werken samen aan optimalisatie van de patiëntenzorg binnen een financieel gezond bedrijf.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis
Locatie: 
Nijmegen
Plaats: 
Nijmegen
Website ziekenhuis: 
www.werkenbijcwz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Ter aanvulling van ons mamma-team zoeken wij per direct voor zes maanden een internist-oncoloog voor de Organisatorische Eenheid Interne Geneeskunde, 0,4 – 0,8 fte, met uitzicht op verlenging.

Wij werken in ons mamma-team intensief samen met chirurgen-radiotherapeuten-verpleegkundig specialisten en research verpleegkundigen. Ook participeren wij in diverse NABON-BOOG studies.

 

Interne Geneeskunde telt zestien internisten met de aandachtsgebieden oncologie, hematologie, diabetologie, vasculaire geneeskunde, infectieziekten, intensive care-geneeskunde, endocrinologie en nefrologie.

De maatschap heeft erkenning om vier jaar van de opleiding tot internist te verzorgen. Wij doen dit in samenwerking met Radboudumc. Kijk voor meer informatie op https://www.cwz.nl/patient/specialismen/interne-geneeskunde.

 

Waar je komt te werken

Je werkzaamheden vinden plaats op poli Oncologie. Wij werken in ons mamma-team intensief samen met chirurgen, radiotherapeuten, verpleegkundig specialisten en research verpleegkundigen. Ook participeren wij in diverse NABON-BOOG studies.

Wat ga je doen?

Je werk bestaat uit poliklinische taken (behandeling en follow up) met name binnen de mamma-oncologie. Je participeert in MDO’s met de andere betrokken specialisten.

 

Zo maak jij het verschil

Ervaring of affiniteit met de mamma-oncologie is een vereiste. We zoeken een teamplayer die van aanpakken houdt en goed om kan gaan met veranderingen.

 

Wat je van ons krijgt

Arbeidsvoorwaarden conform AMS-regeling.

 

Vacature per: 
woensdag, 1 december, 2021
% FTE: 
0.60
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
6 maanden met uitzicht op verlenging
Reden vacature: 
Reageren voor: 
dinsdag, 21 december, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Johan Janssen, oncoloog via telefoonnummer 024-3658740. Of kijk op https://www.cwz.nl/patient/specialismen/interne geneeskunde en https://www.jonkerbosch.nl.

Jouw sollicitatiebrief met cv ontvangen wij graag via onze website www.werkenbijcwz.nl en kun je richten aan Jeanny van Riswick, manager Organisatorische Eenheid Interne Geneeskunde. Je reactie ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk.