Menubalk - In- uitloggen

Jonkerbosch Medisch Specialistisch Bedrijf Nijmegen (JMSBN) is een per 1 januari 2015 opgericht MSB dat de vorm heeft gekregen van een maatschap in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ). De maatschap wordt gevormd door circa 85 medisch specialisten en bestaat uit elf Organisatorische Eenheden (samenwerking van specialisten binnen een vakgebied). Als jonge en ondernemende organisatie heeft JMSBN veel aandacht voor ontwikkelingen en vernieuwingen in de zorgmarkt. De medisch specialisten werken samen aan optimalisatie van de patientenzorg binnen een financieel gezond bedrijf.

De organisatorische eenheid Interne Geneeskunde bestaat uit zestien internisten met de aandachtsgebieden nefrologie, diabetologie, vasculaire geneeskunde, hematologie, oncologie, infectieziekten, intensive care-geneeskunde en endocrinologie. De afdeling neemt een sleutelpositie in het ziekenhuis in met klinische en poliklinische werkzaamheden, een dagverpleging en een groeiende hemodialyseafdeling. Interne Geneeskunde verzorgt een belangrijk deel van de opleiding voor artsen die zich specialiseren in de interne geneeskunde. Momenteel zijn circa vijfentwintig arts-assistenten werkzaam bij interne geneeskunde.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Nijmegen
Website ziekenhuis: 
https://www.werkenbijcwz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Het Jonkerbosch Medisch Specialistisch Bedrijf Nijmegen is per direct op zoek naar een internist-nefroloog voor de organisatorische eenheid Interne Geneeskunde 0,5 fte. Het dienstverband is voor bepaalde tijd (1 jaar). Gedurende de looptijd ontstaat meer vacatureruimte en wordt het dienstverband in overleg aangepast. Een verlenging van het dienstverband behoort hierna tot de mogelijkheden bij gebleken geschiktheid en indien het bedrijfsbelang het toelaat.

De werkzaamheden bestaan uit klinische en poliklinische taken binnen de nefrologie, acute zorg, diabetologie en algemene interne geneeskunde en diensten, zowel voor nefrologie als interne geneeskunde. Er is een volledige voorwacht met arts-assistenten. Momenteel zijn er 22 aios en 6 anios werkzaam. Je bent bereid actief deel te nemen aan opleidingstaken.

Je bent geregistreerd in het aandachtsgebied nefrologie. We zoeken een teamplayer die van aanpakken houdt. Je hebt relevante en aantoonbare kennis en ervaring binnen de nefrologie, acute zorg en diabetologie.

Indiensttreding vindt plaats conform AMS. Het betreft een dienstverband van minimaal een jaar. Bij gebleken geschiktheid en indien het bedrijfsbelang het toelaat, is verlenging mogelijk.

Vacature per: 
vrijdag, 30 augustus, 2019
% FTE: 
0.50
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
zondag, 15 september, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met dr. R. ter Meulen, internist-nefroloog, via telefoonnummer 024-3658740. Of kijk op https://www.cwz.nl/patient/specialismen/interne-geneeskunde en http://www.msbjonkerbosch.nl.

Interesse?
Jouw sollicitatiebrief met cv ontvangen wij graag digitaal via de website https://www.werkenbijcwz.nl/vacatures/internist-nefroloog-chef-de-clinique/ en kun je richten aan het bestuur JMSBN, t.a.v. dhr. dr. A.P.M. Boll. De vacature sluit 15 september, of eerder indien vervuld.