Menubalk - In- uitloggen

Jonkerbosch Medisch Specialisten (JMS) is een per 1 januari 2015 opgericht MSB dat de vorm heeft gekregen van een maatschap in het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ). De maatschap wordt gevormd door circa 85 medisch specialisten en bestaat uit elf Organisatorische Eenheden (samenwerking van specialisten binnen één vakgebied). Als jonge en ondernemende organisatie heeft JMSBN veel aandacht voor ontwikkelingen en vernieuwingen in de zorgmarkt. De medisch specialisten werken samen aan optimalisatie van de patiëntenzorg binnen een financieel gezond bedrijf.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis
Locatie: 
Nijmegen
Plaats: 
Nijmegen
Website ziekenhuis: 
www.werkenbijcwz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Jonkerbosch Medisch Specialisten zoekt per direct een internist-hematoloog voor de organisatorische eenheid interne geneeskunde, 0,5 fte. Het dienstverband is voor bepaalde tijd (12 maanden), met uitzicht op verlenging.

Waar jij komt te werken

De organisatorische eenheid Interne Geneeskunde bestaat uit zestien internisten met de aandachtsgebieden hematologie, oncologie, nefrologie, diabetologie, vasculaire geneeskunde, infectieziekten, intensive care-geneeskunde en endocrinologie. De afdeling neemt een sleutelpositie in het ziekenhuis in met klinische en poliklinische werkzaamheden, een dagverpleging en een hemodialyseafdeling. Interne Geneeskunde verzorgt een belangrijk deel van de opleiding voor artsen die zich specialiseren in de interne geneeskunde. Momenteel zijn circa dertig arts-assistenten werkzaam bij interne geneeskunde. 

Wat ga je doen?

De werkzaamheden bestaan uit poliklinische taken binnen de hematologie en diensten, voor algemene interne geneeskunde. Er is een volledige voorwacht met arts-assistenten. Je bent bereid actief deel te nemen aan opleidingstaken.

Zo maak jij het verschil

  • Je bent een geregistreerd internist-hematoloog.
  • Je hebt relevante aantoonbare kennis en ervaring binnen de hematologie en algemene interne geneeskunde.
  • Je staat stevig in je schoenen, bent organisatie-sensitief en loyaal aan je team.
  • Je houdt van aanpakken en bent stressbestendig.

Wat je van ons krijgt

  • Arbeidsvoorwaarden en salaris conform AMS.
  • Een contract met uitzicht op verlenging.
  • Een warm welkom door een enthousiast team.

 

Vacature per: 
dinsdag, 3 augustus, 2021
% FTE: 
0.50
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
donderdag, 2 september, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Meer weten, of solliciteren?

Solliciteer via de website: www.werkenbijcwz.nl  

Jouw sollicitatiebrief met cv kun je tot en met 1 september richten aan het dagelijks bestuur OE interne geneeskunde, t.a.v. dhr. dr. J. Janssen, internist-oncoloog. Voor meer informatie kun je contact opnemen met dr. M. Oosterveld, internist-hematoloog Organisatorische Eenheid Interne Geneeskunde via telefoonnummer 024-3658740. Of kijk op https://www.cwz.nl/patient/specialismen/interne-geneeskunde en https://www. jonkerbosch.nl.