Menubalk - In- uitloggen

De Coöperatie MSB Bravis U.A. is op 1 januari 2015 opgericht. Hierbij zijn 135 medisch specialisten aangesloten, verdeeld over 12 vakgroepen waaronder de vakgroep Interne Geneeskunde / MDL-ziekten. De Coöperatie heeft een samenwerkingscontract gesloten met het Bravis ziekenhuis ten behoeve van de levering van medisch specialistische zorg.
Het Bravis ziekenhuis is een ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom) een buitenpolikliniek (Etten-Leur) en vijf Bravis punten. Vanaf 2025 zal alle spoedeisende en complexe klinische ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar Roosendaal.
Het ziekenhuis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In Bravis werken 275 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
Bravis ziekenhuis
Locatie: 
2 locaties, Bergen op Zoom en Roosendaal
Plaats: 
Roosendaal
Website ziekenhuis: 
www.bravisziekenhuis.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Vanwege ziekteverlof van een van de nefrologen is de Vakgroep Interne Geneeskunde / MDL zo spoedig mogelijk op zoek naar een waarnemend
INTERNIST - NEFROLOOG (0,75 fte)

De vakgroep
De Vakgroep Interne Geneeskunde/MDL bestaat uit 21 internisten en 8 MDL-artsen, waarvan 6 internist-nefrologen en maakt deel uit van de Coöperatie Specialistisch Bedrijf Bravis U.A. Er wordt gewerkt op twee locaties, waarbij de nefrologische zorg geconcentreerd is in Roosendaal.
De dialyse-afdeling heeft 19 stoelen waar ook nachtelijke hemodialyse kan plaatsvinden. Op diverse andere locaties in het verzorgingsgebied wordt hemodialyse aangeboden in zogenoemde HUB’s. Ook thuishemodialyse wordt ondersteund. Er is een goed lopende grote peritoneaal dialyse afdeling. De nefrologie wordt in de volle breedte uitgevoerd en er is een goede samenwerking met het Erasmus MC voor niertransplantatie. Voor de zeldzame nierziekten zijn er goede contacten met het Radboud Medisch Centrum en het Erasmus MC.
De vakgroep streeft naar uitstekende patiëntenzorg in een collegiale, ondernemende en gedreven sfeer. Tevens is de vakgroep betrokken bij het opleiden van co-assistenten.

Functie-inhoud
U neemt actief deel aan alle patiëntenzorg gerelateerde werkzaamheden waaronder (poli)klinische zorg en diensten.

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een teamspeler, een enthousiaste all-round internist-nefroloog (75% FTE) die naast de nefrologie ook de algemene interne geneeskunde in de volle breedte kan uitoefenen.

Ons aanbod
Vacature per: zo spoedig mogelijk
Omvang: 75 %
Contractvorm: tijdelijk dienstverband
Duur functie: ten minste 6 maanden
Reden vacature: ziekteverlof van een van de nefrologen
Reageren voor: vrijdag 24 januari 2022

Vacature per: 
dinsdag, 1 februari, 2022
% FTE: 
75.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
minimaal 6 maanden
Reden vacature: 
ziekte
Reageren voor: 
vrijdag, 7 januari, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Geerse, internist-nefroloog en voorzitter vakgroep Interne Geneeskunde/MDL of met een van de andere nefrologen, via het secretariaat nefrologie, tel. 088 706 8727.
Informatie over het Bravis ziekenhuis en de vakgroep vindt u op www.bravisziekenhuis.nl.

Tot en met 23 januari 2022 kunt u online solliciteren met behulp van het digitale sollicitatieformulier, waarbij u wordt verzocht uw sollicitatiebrief en curriculum vitae te uploaden als Word- of PDF-bestand op https://www.werkenbijbravis.nl/vacatures. De sollicitatie kan worden gericht aan de heer H. Rutten, voorzitter MSB Bravis.