Menubalk - In- uitloggen

Het BovenIJ ziekenhuis is een persoonlijk, verbindend en ondernemend ziekenhuis in Amsterdam-Noord met 25 specialismen, waar circa 900 medewerkers en 70 specialisten werken. Het ziekenhuis combineert kleinschaligheid en een persoonlijke, patiëntgerichte aanpak met moderne medische technologieën. Het ziekenhuis heeft een vriendelijk, gastvrij en open karakter en de lijnen tussen de specialismen zijn kort.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Hematologie
Oncologie
Ziekenhuis: 
BovenIJ ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
www.bovenij.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

De Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf in het BovenIJ ziekenhuis U.A. zoekt per direct een Internist chef de clinique (0,8 fte) Per 1 mei 2019 tot 1 januari 2020 ontstaat een vacature voor een internist. De Organisatorische Eenheid Interne Geneeskunde bestaat uit zeven internisten. Momenteel zijn de aandachtgebieden oncologie, hematologie, endocrinologie, vasculaire geneeskunde, infectieziekten en acute geneeskunde/nefrologie (np) met bezit endoscopie certificaat aanwezig.

Functie: Wij zijn bij voorkeur op zoek naar een internist-hematoloog/-oncoloog. Gezien de grootte van ons ziekenhuis is brede inzetbaarheid binnen de algemeen interne en in de diensten noodzakelijk. Generalisten worden gevraagd ook te reageren.

Vacature per: 
maandag, 13 mei, 2019
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
tot 1-1-2020
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
woensdag, 15 mei, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mw dr N. Posthuma, vakgroepvertegenwoordiger, telnr: 020-6346294 of per mail: n.posthuma@bovenij.nl, alsmede elke andere internist via 020-6346346. Uw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae kunt u tot uiterlijk 15 mei 2019 uitsluitend via de mail richten aan Bedrijfsbureau Coöperatie MSB onder vermelding van vacature internist via mail adres: e.peetam@bovenij.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.