Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Antoni van Leeuwenhoek
Locatie: 
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
https://www.avl.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

Uw functie
De afdeling Maag, Darm, Lever-oncologie van het Antoni van Leeuwenhoek is op zoek naar een enthousiaste medisch oncoloog voor de periode januari 2023 tot en met november 2023. Onze afdeling bestaat uit 8 MDL-artsen, 7 medisch oncologen en 9 verpleegkundig specialisten. Patiënten worden multidisciplinair behandeld en er wordt nauw samengewerkt binnen de tumorwerkgroep met chirurgen, radiotherapeuten, nucleair geneeskundigen, radiologen en pathologen.

Onze afdeling wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit van zorg, patiëntgerichtheid, een prettig werkklimaat en een nauwe samenwerking met de verschillende disciplines op zowel klinisch als wetenschappelijk gebied. We zijn gespecialiseerd op het gebied van de vroegdiagnostiek, immunotherapie en precisie geneeskunde.

Werken bij het AVL betekent werken in een ziekenhuis en een befaamd onderzoeksinstituut dat landelijke bekendheid geniet. Het AVL loopt internationaal voorop op het gebied van onderzoek en behandeling in de oncologie. Het ziekenhuis vervult een landelijke functie als centrum voor topreferente en topklinische zorg. Maar wat het AVL echt bijzonder maakt is de betrokkenheid en bevlogenheid van al onze medewerkers.

Uw profiel
U bent medisch oncoloog met aandacht voor multidisciplinaire MDL-oncologische colorectale zorg. Ervaring in het behandelen van patiënten in klinisch onderzoek is belangrijk. U bent een teamspeler en maakt graag deel uit van het opleidingsteam voor de medische oncologie.

Uw arbeidsvoorwaarden
Het betreft een dienstverband voor de periode januari 2023 tot en met november 2023. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de AMS-regeling.

Vacature per: 
zondag, 1 januari, 2023
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
11 maand
Reden vacature: 
Reageren voor: 
woensdag, 7 december, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie over de functie kunt u onze website bezoeken of contact opnemen met dr. M.E. T Tesselaar, Medisch Vakgroep Hoofd van de afdeling MDL-oncologie, op 020-512 6177.

Wij ontvangen graag uw sollicitatie uiterlijk 1-12-2022 via www.werkenbijavl.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden in december 2022.