Menubalk - In- uitloggen

Het Amphia is één van de grootste STZ ziekenhuizen in Nederland. Het Amphia is een financieel gezond ziekenhuis. Samen lopen wij voorop als het gaat om kwaliteit, veiligheid, patiënt- en medewerkersgerichtheid. Het Amphia Ziekenhuis is met 280 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers één van de grootste STZ ziekenhuizen in Nederland. Als STZ ziekenhuis loopt het Amphia ziekenhuis voorop met wetenschappelijk patiëntgericht onderzoek, topklinische zorg en opleidingen. De hoofdlocatie in Breda is een modern nieuw ziekenhuis, geheel gericht op de toekomst, met alle kansen voor het realiseren van al onze ambities, waaronder topzorg op meerdere gebieden, in alle vakken. Het medisch specialistisch bedrijf – Amphia (MSB-A) is een zelfstandige coöperatie van de medisch specialisten die collectief werken in goede samenwerking met de Amphia organisatie. Deze specialisten zijn georganiseerd in vakgroepen. Naast de patiëntenzorg wordt door het MSB-A veel aandacht besteed aan onderwijs, opleiding en wetenschappelijk onderzoek. De vakgroep interne geneeskunde bestaat uit 19 internisten en 5 Chefs de Clinique. De volgende aandachtsgebieden zijn binnen de vakgroep vertegenwoordigd: nefrologie, infectieziekten, endocrinologie, vasculaire geneeskunde, hematologie, oncologie, acute en algemene interne geneeskunde.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
Amphia ziekenhuis
Locatie: 
Molengracht
Plaats: 
Breda
Website ziekenhuis: 
www.amphia.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken voor de periode van 15 maart – 15 september: Een internist met een brede interesse in de interne geneeskunde, het is een pré wanneer je affiniteit hebt met infectieziekten, acute geneeskunde of covid zorg (m/v) voor 0.8 fte.

Contractvorm: Chef de Clinique, honorering en arbeidsvoorwaarden zijn cf. AMS-regeling. Aanstelling voor zes maanden.

Werkzaamheden Als internist - Chef de Clinique ben je verantwoordelijk voor de klinische covid-19 zorg die in Amphia geleverd wordt. Daarbij verzorg je de supervisie als internist en coördineer je de dagdagelijkse werkzaamheden op de cohortafdeling. De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot vrijdag zonder diensten.

Vacature per: 
maandag, 15 maart, 2021
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
6 maanden
Reden vacature: 
Reageren voor: 
maandag, 8 maart, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Wijze solliciteren / informatie We zien uw sollicitatie met CV graag per mail of per brief tegemoet vóór 7 maart 2021. Nadere informatie wordt u gaarne verstrekt door dr. G. Buunk, internist en medisch manager (076-5955471, gbuunk@amphia.nl ) en drs S. Ennecker (076-5951124). Uw sollicitatie met curriculum vitae kunt u tot 8 maart 202 richten aan mevrouw Y.B. Couwenberg, MSc, vakgroepmanager interne geneeskunde, Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht, Postbus 90158, 4800 RK Breda, of per mail naar ycouwenberg@amphia.nl.