Menubalk - In- uitloggen

Amphia is met 280 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers één van de grootste STZ ziekenhuizen in Nederland. Inmiddels is er op de hoofdlocatie Molengracht in Breda een modern nieuw ziekenhuis in gebruik, geheel gericht op de toekomst, met alle kansen voor het realiseren van al onze ambities, waaronder topzorg op meerdere gebieden, in alle vakken. Het Medisch Specialistisch Bedrijf-Amphia (MSB-A) is een zelfstandige coöperatie van de medisch specialisten die collectief werken in goede samenwerking met de Amphia organisatie. Naast de patiëntenzorg wordt door het MSB-A veel aandacht besteed aan onderwijs, opleiding en wetenschap. In verband met zwangerschapsverlof zoeken wij binnen de vakgroep Interne geneeskunde een chef de clinique Internist-hematoloog voor 4 dagen per week voor de duur van 4 maanden.

Afdeling oncologie-hematologie

De Hematologie en Oncologie zijn speerpunten van het ziekenhuis. Op dit moment bestaat het team uit 2 hematologen en 4 oncologen.

De nieuwe klinische afdeling hematologie/oncologie bestaat uit 31 bedden waarvan 10 HIC bedden waarop patiënten met een acute leukemie worden behandeld en de nazorg voor autologe stamceltransplantaties wordt geleverd. Het Amphia ziekenhuis is een centrum voor melanoombehandeling, immunotherapie (onder meer combinatietherapie bij niercelcarcinoom) en heeft een grote oncologische praktijk met een actieve researchafdeling en grote participatie in landelijke trials. Daarnaast hebben we een belangrijke rol bij de regionalisatie en centralisatie van de oncologische en hematologische zorg in de regio, in samenwerking met omliggende ziekenhuizen en het Erasmus MC (EMBRAZE).

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Amphia
Locatie: 
Molengracht
Plaats: 
Breda
Website ziekenhuis: 
https://www.amphia.nl/patienten-en-bezoekers
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken een enthousiaste internist-hematoloog met goede communicatieve en organisatorische vaardigheden, die goed kan functioneren in een (multidisciplinair) team. U oefent de hematologie in de volle breedte van het vak uit. De werkzaamheden zullen bestaan uit poliklinische werkzaamheden en supervisie van de afdeling op het gebied van de hematologie en oncologie. Participatie in diensten behoort tot de mogelijkheden. U draagt de opleiding van arts-assistenten en co-assistenten een warm hart toe en levert hieraan graag uw bijdrage.

Vacature per: 
maandag, 15 maart, 2021
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
4 maanden
Reden vacature: 
zwangerschapsverlof
Reageren voor: 
vrijdag, 5 februari, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Deze vacature valt onder Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia van het Amphia Breda. Inschaling vindt plaats conform AMS richtlijnen.            

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Rinske Boersma (internist-hematoloog) of  Hans Westgeest (internist-oncoloog) via ons secretariaat op 076 595 2408.

U kunt uw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae en referenties voor 5 februari 2021 sturen naar rboersma@amphia.nl onder vermelding van "Vacature waarneming internist-hematoloog".