Menubalk - In- uitloggen

Amphia is met 280 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers één van de grootste STZ ziekenhuizen in Nederland. Eind 2019 zal op de hoofdlocatie in Breda een modern nieuw ziekenhuis gereed zijn, geheel gericht op de toekomst, met alle kansen voor het realiseren van al onze ambities, waaronder topzorg op meerdere gebieden, in alle vakken.

Het Medisch Specialistisch Bedrijf - Amphia (MSB-A) is een zelfstandige coöperatie van de medisch specialisten die collectief werken in goede samenwerking met de Amphia organisatie. Naast de patiëntenzorg wordt door het MSB-A veel aandacht besteed aan onderwijs, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

 

Samenstelling vakgroep

De vakgroep Interne geneeskunde en Maag-Darm-Leverziekten binnen het Amphia ziekenhuis bestaat uit 20 internisten en 10 MDL-artsen. De vakgroep heeft een opleidingsbevoegdheid Interne geneeskunde. Binnen de interne geneeskunde bestaan de aandachtsgebieden endocrinologie, nefrologie/dialyse, vasculaire geneeskunde, oncologie en hematologie, spoedeisende zorg en infectieziekten.

 

Onderafdeling hemato-oncologie

Hematologie en Oncologie zijn speerpunten van het ziekenhuis. Op dit moment bestaat het team uit 3 hematologen en 5 oncologen. Wij zijn een echelon C -SCT en HIC ziekenhuis. De postautologe nazorg wordt verzorgd in samenwerking met het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam.

De klinische afdeling hemato/oncologie bestaat uit 27 bedden waarvan 9 HIC bedden waarop patiënten met een acute leukemie worden behandeld en de nazorg voor autologe stamceltransplantaties wordt geleverd. Het Amphia is een centrum voor melanoombehandeling en heeft een actieve research afdeling en grote participatie in HOVON trials en andere landelijke trials.

In verband met toegenomen werkzaamheden ontstaat er binnen de vakgroep Interne geneeskunde een vacature voor een chef de clinique Internist-hematoloog voor 4 dagen gedurende maximaal 2 jaar.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Amphia
Locatie: 
Molengracht/Langendijk
Plaats: 
Breda
Website ziekenhuis: 
www.amphia.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Chef de clinique Internist-hematoloog m/v (0.8/0,9 fte)

 

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste internist-hematoloog met goede communicatieve en organisatorische vaardigheden, die goed kan functioneren in een multidisciplinair team.

De werkzaamheden omvatten poliklinische behandelingen van patiënten met een benigne of maligne hematologische ziekte en supervisie van de HIC. U beoefent de hematologie in de volle breedte. Participatie in de diensten behoort tot de mogelijkheden. Belangstelling voor oncologie is gewenst. U draagt de opleiding van de art-assistenten en co-assistenten een warm hart toe en levert hieraan graag uw bijdrage.

 

Ons aanbod

De chef de clinique komt in loondienst van het MSB-A. Het betreft een functie voor maximaal 2 jaar. Salariëring vindt plaats conform de AMS-regeling.

 

 

Vacature per: 
vrijdag, 1 maart, 2019
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
maximaal 2 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
vrijdag, 15 februari, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Joan Heijns (internist-oncoloog) of Rinske Boersma (internist-hematoloog) via 076 5952408.

U kunt uw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae en referenties vóór 15 februari sturen naar rboersma@amphia.nl onder vermelding van vacature internist-hematoloog.

 

Amphia Ziekenhuis, Molengracht 21, Postbus 90158, 4800 RK Breda, www.amphia.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld