Menubalk - In- uitloggen

Amphia is met 280 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers een van de grootste STZ ziekenhuizen in Nederland. Inmiddels is er op de hoofdlocatie Molengracht in Breda een modern nieuw ziekenhuis in gebruik, geheel gericht op de toekomst, met alle kansen voor het realiseren van al onze ambities, waaronder topzorg op meerdere gebieden, in alle vakken. Het Medisch Specialistisch Bedrijf-Amphia (MSB-A) is een zelfstandige coöperatie van de medisch specialisten die collectief werken in goede samenwerking met de Amphia organisatie. Naast de patiëntenzorg wordt door het MSB-A veel aandacht besteed aan onderwijs, opleiding en wetenschap. In verband met waarneming ontstaan er binnen de vakgroep Interne geneeskunde 2 tijdelijke vacatures voor een chef de clinique Internist-oncoloog voor 3-4 dagen per week voor 6 of 12 maanden. FTE 0,6-0,8 en duur contract (6 of 12 maanden) in overleg.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Amphia
Locatie: 
Molengracht
Plaats: 
Breda
Website ziekenhuis: 
https://www.amphia.nl/werken-bij-amphia/
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken een enthousiaste internist-oncoloog met goede communicatieve en organisatorische vaardigheden, die goed kan functioneren in een multidisciplinair team. U oefent de oncologie in de volle breedte van het vak uit met speciale focus op mammacarcinoom en immunotherapie. De werkzaamheden zullen bestaan uit poliklinische werkzaamheden op het gebied van de oncologie. Participatie in diensten behoort tot de mogelijkheden. Belangstelling voor en ervaring in de hematologie is daarbij gewenst. U draagt de opleiding van arts-assistenten en co-assistenten een warm hart toe en levert hieraan graag uw bijdrage.

Vacature per: 
zondag, 1 november, 2020
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
6 -12 maanden
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
dinsdag, 22 september, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Deze vacature valt onder Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia van het Amphia Breda. Inschaling vindt plaats conform AMS richtlijnen.            

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Marion Stevense (internist-oncoloog) of Rinske Boersma (internist-hematoloog) via ons secretariaat op 076 595 2408.

U kunt uw schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae en referenties voor 22 september 2020 sturen naar mstevense@amphia.nl onder vermelding van "Vacature waarneming internist-oncoloog".