Menubalk - In- uitloggen

Het Amphia Ziekenhuis is met 280 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers één van de grootste STZ ziekenhuizen in Nederland. Als STZ ziekenhuis loopt het Amphia ziekenhuis voorop met wetenschappelijk patiëntgericht onderzoek, topklinische zorg en opleidingen. De hoofdlocatie in Breda is een modern nieuw ziekenhuis, geheel gericht op de toekomst, met alle kansen voor het realiseren van al onze ambities, waaronder topzorg op meerdere gebieden, in alle vakken.

Het medisch specialistisch bedrijf – Amphia (MSB-A) is een zelfstandige coöperatie van de medisch specialisten die collectief werken in goede samenwerking met de Amphia organisatie. Het Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia biedt toegankelijke, efficiënte en veilige basis-, specialistische en topklinische zorg van hoogwaardige kwaliteit, georganiseerd vanuit het belang en het perspectief van de patiënt en zijn verwijzer. Naast patiëntenzorg wordt veel aandacht geschonken aan onderwijs, opleidingen en wetenschappelijk onderzoek.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Algemeen
Meervoudig profiel
Acute geneeskunde
Endocrinologie
Infectieziekten
Vasculaire geneeskunde
Ziekenhuis: 
Amphia
Locatie: 
Molengracht
Plaats: 
Breda
Website ziekenhuis: 
www.amphia.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

De vakgroep interne geneeskunde bestaat uit 20 internisten en 3 Chefs de Clinique. De volgende aandachtsgebieden zijn binnen de vakgroep vertegenwoordigd: endocrinologie, nefrologie, infectieziekten, vasculaire geneeskunde, hematologie, oncologie, acute en algemene interne geneeskunde.

Wij zoeken voor de periode van 1 juli 2022 tot 1 juli 2023:

Een Algemeen internist of een internist met meervoudig profiel (m/v) 0.8 fte

Uw profiel
Als internist - Chef de Clinique ben je verantwoordelijk voor je eigen patiënten op de polikliniek. Samen met de andere internisten draag je bij aan de supervisie van arts-assistenten op de polikliniek, de kliniek en de SEH en neem je deel aan avond- nacht en weekenddiensten.

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van 1 jaar met arbeidsvoorwaarden conform de AMS-regeling. De chef de clinique komt in loondienst van het MSB-A.

Vacature per: 
vrijdag, 1 juli, 2022
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
maandag, 23 mei, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

We zien uw sollicitatie met CV graag per mail of per brief tegemoet vóór 23 mei 2022. Nadere informatie wordt u gaarne verstrekt door S. Ennecker, internist en vakgroepvoorzitter (076-595 1124, sennecker@amphia.nl) of dr. G. Buunk, internist en medisch manager (076-5955471, gbuunk@amphia.nl ). Uw sollicitatie met curriculum vitae kunt u tot 23 mei richten aan mevrouw Y.B. Couwenberg, MSc, vakgroepmanager interne geneeskunde, Amphia Ziekenhuis, locatie Molengracht, Postbus 90158, 4800 RK Breda, of per mail naar ycouwenberg@amphia.nl.