Menubalk - In- uitloggen

Het Coöperatief MSB Alrijne U.A. is een medisch specialistisch bedrijf dat in samenwerking met de Alrijne Zorggroep medisch-specialistische zorg levert in de Rijn-, Duin- en Bollenstreek. In de Alrijne ziekenhuizen werken 230 medisch specialisten waarvan 140 vrijgevestigde specialisten, verdeeld over 15 vakgroepen, lid zijn van het MSB Alrijne. Naast de vrijgevestigde specialisten heeft het MSB Alrijne ook medisch personeel in loondienst, zoals arts-assistenten, onderzoekers en medisch specialisten. Samen met de Alrijne Zorggroep bieden zij kwalitatief hoogwaardige medische zorg in de Alrijne ziekenhuizen te Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn. Naast het aanbieden van zorg is het MSB Alrijne actief op het gebied van onderwijs en onderzoek.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
Alrijne Ziekenhuis
Locatie: 
Leiderdorp, Leiden en Alphen a.d. Rijn
Plaats: 
Leiderdorp
Website ziekenhuis: 
www.msbalrijne.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

De vakgroep Interne Geneeskunde is per 1 oktober 2022 op zoek naar twee

CHEFS DE CLINIQUE INTERNISTEN
(0,6-0,8 fte/3-4 dgn p.w.)

De SEH van het Alrijne ziekenhuis ontvangt jaarlijks ruim 30.000 patiënten voor alle specialismen. Vanaf 2017 is de SEH integraal onderdeel van de nieuwe spoedpost met de HAP(samenwerkende huisartsendiensten Rijnland). In verband met de implementatie van het kwaliteitskader Spoedzorg wordt de vakgroep Interne Geneeskunde verantwoordelijk voor de regie op de SEH en dient op korte termijn te worden uitgebreid met een aantal chefs de clinique. De chef de clinique internist zal behalve op de SEH ook werkzaam zijn op de polikliniek en kliniek en kan zich zo binnen de differentiatie acute geneeskunde verder ontwikkelen.

In de visie van het Alrijne ziekenhuis is acute zorg een belangrijk speerpunt. Wij zijn volop bezig met de ontwikkeling van een nieuw te bouwen acuut centrum, waarin o.a. de SEH en ICU, gecombineerd met de HAP geïntegreerd worden. In de organisatie hiervan is nauwe afstemming met alle disciplines vanzelfsprekend en uitdagend.

Vakgroepinformatie
De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 17 internisten. De afdeling heeft opleidingsbevoegdheid voor de opleiding Interne Geneeskunde en is actief in de opleiding van AIOS, co-assistenten en verpleegkundigen.

Wij zoeken
Binnen het Alrijne ziekenhuis bouwen wij aan een werkomgeving waarin je je verder kunt ontwikkelen op je vakgebied acute interne geneeskunde én mee kunt helpen aan onze ambitie: oprechte aandacht voor de zorg en de beste zorg op de beste plek in de regio. In dat kader zoeken wij een allround collega, die collegialiteit en samenwerking hoog in het vaandel heeft. Affiniteit met acute zorg is vereist en flexibiliteit en sociale vaardigheden zijn hierbij zeer gewenst.

Wij bieden
Een dienstverband bij het MSB Alrijne voor de duur van twee jaar, tot 1 oktober 2024. Salariëring zal geschieden op basis van de AMS.

Vacature per: 
donderdag, 4 augustus, 2022
% FTE: 
0.70
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
twee jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
maandag, 5 september, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Informatie
Mocht u meer willen weten over deze functie dan kunt u contact opnemen met mevrouw A.M. Schrander-van der Meer, internist-nefroloog, de heer E.V. Planken, vakgroepvoorzitter en internist-hematoloog, de heer S.W. Kok, internist-endocrinoloog, allen bereikbaar via tel.nr. 071-5828282.

Sollicitatie
Indien u interesse heeft in deze vacature dan kunt u vóór 5 september 2022 reageren via https://werkenbijmsbalrijne.nl. Voor verdere informatie over het MSB Alrijne kunt u ook onze website raadplegen; www.msbalrijne.nl