Menubalk - In- uitloggen

Hoe ziet de vakgroep eruit? De vakgroep telt momenteel 20 internisten. Als internist-hematoloog in de functie van Chef de Clinique maakt u deel uit van de sectie hemato-oncologie die momenteel bestaat uit 3 internisten met de aantekening hematologie. Daarnaast zijn er twee verpleegkundig specialisten hematologie. De klinische activiteiten van de sectie zijn geconcentreerd op de locatie Dordwijk. Op de hemato-oncologie afdeling wordt de hematologie in brede omvang uitgevoerd, o.a. de intensieve chemotherapeutische behandeling van acute leukemie en hoog risico lymfomen. We vervullen ook een regio-functie voor de post-transplantatie zorg van de autologe stamceltransplantatiepatiënten uit het Erasmus MC. De poliklinische hematologie vindt plaats op de locaties Dordwijk, Zwijndrecht en Sliedrecht. Als één van de top-includeerders in verschillende HOVON- en internationale studies worden innovatieve behandelingen vroegtijdig geïntroduceerd. Tevens behoort de hemato-oncologie tot een van de zeven speerpunten van het ziekenhuis met bijzondere aandacht voor het Chronische Leukemie Centrum Zuid-West Nederland.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Albert Schweitzer ziekenhuis
Locatie: 
Dordwijk
Plaats: 
Dordrecht
Website ziekenhuis: 
http://www.asz.nl/werk-opleiding/vacatures/
Wij zoeken / wij bieden: 

Wat gaat u doen? In de functie van Chef de Clinique zult u zowel poliklinische zorg voor hematologische patiënten uitvoeren alsook bijdragen aan de supervisie van de zorg voor klinisch opgenomen patiënten. U hoeft geen achterwachtdienst te doen buiten reguliere werktijden voor de interne geneeskunde of hematologie. Wat zijn uw kwaliteiten? • U bent een enthousiaste internist met een brede kennis van de interne geneeskunde en in het bezit van de registratie in het aandachtsgebied hematologie. • Wetenschappelijke interesse en ervaring blijkend uit publicaties en evt. een proefschrift strekken tot aanbeveling, maar collegialiteit en innovatief denken wegen zwaarder. • U beschikt over goede contactuele eigenschappen en bent een teamspeler die bijdraagt aan een positieve werksfeer. • De vakgroep verzorgt het perifere deel van de opleiding tot internist (4 jaar) met daarin o.a. een stage hematologie. Wij verwachten van u dat u een actieve bijdrage levert aan deze opleiding, zowel van arts-assistenten als van Co-assistenten interne geneeskunde. • Werkervaring als hematoloog is een pre, maar ook recent geregistreerde specialisten zijn welkom om te solliciteren. Wat bieden wij? • De functie is voor de duur van één jaar, start 1 december 2019. • Inschaling geschiedt volgens de AMS regeling.

Vacature per: 
maandag, 2 december, 2019
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
Reageren voor: 
vrijdag, 1 november, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Wilt u meer informatie? Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de Hematologen: dr. Mark-David Levin, telefoonnummer 078-6523787; dr. Peter Westerweel, telefoonnummer 078-6546432; drs. Eva de Jongh, telefoonnummer 078-6541116. Informatie over het Albert Schweitzer ziekenhuis en onze overige vacatures vindt u op: www.asz.nl. Als u bij het Albert Schweitzer ziekenhuis komt werken vragen wij u een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. Hoe kunt u solliciteren? Bent u geïnteresseerd in deze functie, dan kunt u uw sollicitatie tot en met 1 november 2019 richten aan de heer M. Bijl, voorzitter van het Coöperatief Medisch Specialisten ASz en indienen door het sollicitatieformulier in te vullen via deze link: http://www.asz.nl/werk-opleiding/vacatures/