Menubalk - In- uitloggen

De nieuwe golf van Covid-19 zorgt voor een stijgende druk op het zorgpersoneel. Daarom zijn wij met spoed op zoek naar een Chef de Clinique Covid-zorg, die ons team komt versterken en ondersteunen op de COVID-cohortafdeling, in nauwe samenwerking met de longartsen en de internisten. Bent u een flexibele, ambitieuze en in oplossingen denkende arts die onze groep de komende tijd wil versterken?
In de functie van Covid-zorg arts voert u de regie over de cohortafdeling, in afstemming met de betrokken longarts en / of internist. U superviseert de arts-assistenten en draagt samen met het team de verantwoordelijkheid voor de zorg van de met Covid-19 besmette patiënten. U stemt af met andere behandelaars en zorgt dat zorg van het begin van de dienst tot de overdracht op rolletjes verloopt.
U bent op korte termijn inzetbaar en u kunt snel schakelen in een crisis. U werkt op een cohortafdeling met betrokken, flexibele en positieve collega’s van verschillende disciplines waar er een sterk ‘wij-gevoel’ heerst.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Algemeen
Meervoudig profiel
Infectieziekten
Ziekenhuis: 
Albert Schweitzer ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Dordrecht
Website ziekenhuis: 
www.asz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

• Een BIG-registratie als arts aangevuld met een voor deze zorg relevant specialisme
• Goede communicatieve vaardigheden en kwaliteiten als teamspeler
• Kwaliteiten om het geheel te overzien en je te verdiepen in multi-problematiek

Vacature per: 
donderdag, 25 november, 2021
% FTE: 
50.00
Contractvorm: 
Bespreekbaar
Duur functie: 
Reden vacature: 
Reageren voor: 
zaterdag, 25 december, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Wilt u meer informatie?
Komt u ons ondersteunen? Uw nieuwe collega’s zijn heel blij met uw hulp! Solliciteer nog liever vandaag dan morgen op deze baan in ons ziekenhuis, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! Voor meer informatie over de functie belt u met Marjolein Ten Holter (directeur bureau Coöperatief) op telefoonnummer 078-6541511 of mail naar m.j.tenholter@asz.nl (alléén voor informatie: solliciteren gaat via de sollicitatiebutton).

Informatie over het Albert Schweitzer ziekenhuis en onze overige vacatures vindt u op: www.asz.nl

Hoe kunt u solliciteren?
Bent u geïnteresseerd? Stuur dan uw sollicitatie in via onderstaande link. Wij zien uw sollicitatie graag tegemoet!

http://www.asz.nl/werk-opleiding/vacatures/

Als u bij het Albert Schweitzer ziekenhuis komt werken vragen wij u een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.