Menubalk - In- uitloggen

Over de afdeling
In totaal beschikt de afdeling over 28 bedden. De vakgroep internisten bestaat uit 9 leden en biedt opleidingsstages aan coassistenten. Er is een prettige sfeer in het ziekenhuis en de overleglijnen zijn kort.

Functie: 
ANIOS
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
Ziekenhuis Rivierenland Tiel
Locatie: 
Plaats: 
Tiel
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Over de functie
U functioneert als zaalarts samen met een collega ANIOS. Uw taken bestaan uit de zorg voor de opgenomen patiënten van opname tot en met ontslag. Een 3de ANIOS verricht de consulten op de niet-interne afdelingen en heeft in overleg de mogelijkheid tot een aantal polikliniekspreekuren per week met supervisie. Deze functie rouleert. Op de SEH werken SEH-artsen. U heeft 1 middag per week vrij en u heeft geen diensten. Op de afdeling is er dagelijks supervisie door een internist, twee maal per week loopt de internist mee visite en 1 maal per week is er grote visite.

Over u
U beschikt over een afgeronde opleiding tot basisarts, met daarnaast affiniteit met de interne geneeskunde. U kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. U bezit over goede contactuele eigenschappen. Verder bent u flexibel, initiatiefrijk en leergierig.

Wat wij bieden
De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een jaar. Verlenging behoort tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 5.801,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week) volgens functiegroep 65. Wij bieden naast de voorwaarden conform de CAO ziekenhuizen, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacature per: 
vrijdag, 5 augustus, 2022
% FTE: 
90.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
maandag, 5 september, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Inlichtingen worden graag verstrekt door mevrouw dr. I.P.G. Verpoorte-Botden, internist (E-mail: verpoorte@zrt.nl) of mevrouw A.M. van der Hoeven, internist (E-mail: vanderhoeven@zrt.nl), beiden bereikbaar via tel.nr: 0344-674524