Menubalk - In- uitloggen

Werkomgeving

Afgestudeerd geneeskundestudent met affiniteit voor de hematologie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De afdeling Hematologie is onderdeel van het UMCG Comprehensive Cancer Center. Hierbinnen krijg je de kans om klinische ervaring op te doen en je te oriënteren op een carrière binnen de hematologie.
Je werkt in een team dat bestaat uit dertien internist-hematologen en een internist/infectioloog in vaste dienst, aangevuld met twee jonge collega’s in tijdelijke dienst. Daarnaast zijn in het kader van de opleiding tot hematoloog vijf fellows werkzaam binnen onze afdeling.

De afdeling Hematologie heeft een regionale functie in topreferente zorg met betrekking tot alle voorkomende hematologische aandoeningen. Het betreft niet alleen alle verschillende hematologische maligniteiten, maar ook de goedaardige hematologische ziekten. Ook verricht de afdeling autologe en allogene stamceltransplantaties.
Naast de afwisselende taken op het gebied van patiëntenzorg, stimuleert en participeert de afdeling in wetenschappelijk onderzoek in landelijk en internationaal verband op het gebied van de hematologie.
De afdeling is JACIE geaccrediteerd. De patiëntenzorgactiviteiten vinden protocollair plaats binnen nationale en internationale behandel- en onderzoeksprotocollen.

Functie: 
ANIOS
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
UMCG
Locatie: 
Plaats: 
Groningen
Website ziekenhuis: 
www.umcg.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Functiebeschrijving

  • Je bent onderdeel van een dynamisch en enthousiast hematologisch team en zorgt voor hematologie patiënten tijdens hun opname of behandelfase, onder supervisie van een internist-hematoloog.
  • Het onder supervisie uitvoeren van geprotocolleerde behandelplannen.
  • Het deelnemen aan interdisciplinaire patiëntenbesprekingen.

Wat vragen wij

  • Je bent arts en BIG-geregistreerd.
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent een goede teamspeler.
  • Je kunt beginnen in de periode tussen 1 februari en 1 mei, en bent voor 1 jaar beschikbaar.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft in principe een fulltime functie voor 46 uur per week, vooralsnog voor de periode van een jaar.

Je salaris bedraagt maximaal € 4.759,- bruto per maand (schaal 11A), afhankelijk van opleiding en relevante ervaring en op basis van een fulltime aanstelling. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).
 

 

Vacature per: 
vrijdag, 1 februari, 2019
% FTE: 
100.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
zondag, 17 februari, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Ben je enthousiast?
Dan ontvangen we graag het digitale sollicitatieformulier (zie hieronder). Reageren is mogelijk tot en met 17 februari 2019.
Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met:

  • dhr. dr. W.W.H. Roeloffzen, chef de clinique afdeling Hematologie, telefoonnummer (050) 361 2354, emailadres w.w.h.roeloffzen@umcg.nl (emailadres niet gebruiken om te solliciteren).
  • mw. L. Faber, manager zorg en bedrijfsvoering, telefoonnummer (050) 361 2275, emailadres l.faber@umcg.nl (emailadres niet gebruiken om te solliciteren).