Menubalk - In- uitloggen

Over het Ziekenhuis

Het Slingeland Ziekenhuis (SZ) in Doetinchem is de afgelopen jaren meerdere keren genomineerd en uitgeroepen tot het meest patiëntvriendelijke ziekenhuis van Nederland. Het Slingeland Ziekenhuis beschikt over circa 300 bedden. Met ongeveer 100 specialisten zijn bijna alle specialismen vertegenwoordigd. 

Functie: 
ANIOS
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
Slingeland Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Doetinchem
Website ziekenhuis: 
https://www.werkenbijslingeland.nl/vacature-sz/anios-interne-geneeskunde
Wij zoeken / wij bieden: 

Wat biedt deze functie?

Je werkt onder supervisie van de internisten en in nauwe samenwerking met het team van de polikliniek Interne Geneeskunde. Je geeft medische zorg aan patiënten op zowel de verpleegafdeling als op de polikliniek, in dag- avond- en weekenddiensten. Je stelt een behandelplan op en zorgt voor de uitvoering daarvan. Je informeert de patiënt en familie over de aard van de aandoening en rapporteert aan de internist en/of huisarts. Je sluit aan bij de groep AIOS v.w.b. scholing en ontwikkeling van deskundigheid. Deelname en vergoeding van cursussen zijn in overleg met de vakgroep Interne Geneeskunde.

Waar ga je werken?

Het professionele team van Interne Geneeskunde bestaat naast 9 internisten uit een physician assistant, een ANIOS en medisch secretaressen. Op de polikliniek Interne Geneeskunde worden patiënten gezien met ziektebeelden als Oncologie, Nefrologie, Endocrinologie en Hematologie. De vakgroep Interne Geneeskunde heeft een opleidingsbevoegdheid voor 3 jaar opleiding interne geneeskunde.  Kijk op de website Interne Geneeskunde voor meer informatie.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent een enthousiaste en leergierige basisarts, met bijzondere interesse in interne geneeskunde.
  • Je bent empathisch en patiëntgericht.
  • Je communiceert in begrijpelijke taal.
  • Je beweegt je makkelijk in een multidisciplinair team.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een jaarcontract voor 38 uur, evt 30 uur.
  • Bruto fulltime maandsalaris minimaal € 3.664,--  en maximaal € 5.504,-- (FWG 65, op basis van een 36-urige werkweek). Je opleiding en ervaring bepalen de exacte inschaling.
  • Jaarlijks ontvang je 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, (deels) naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan extra vrije dagen, fietsplan, collectiviteitskortingen en opleidingsfaciliteiten.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen.

Wil je meer informatie over de functie?

Bel of mail dan met Inge Klein, internist/nefroloog, via het secretariaat Nierziekten, telefoon (0314) 32 95 50, email: h.klein@slingeland.nl of met Alexandra Mulder (0314) 32 96 59, email: a.mulder@slingeland.nl.

Vacature per: 
maandag, 8 november, 2021
% FTE: 
80.10
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
Reageren voor: 
dinsdag, 1 februari, 2022
Wijze solliciteren / informatie: