Menubalk - In- uitloggen

Wat biedt deze functie?

Je werkt onder supervisie van de internisten en in nauwe samenwerking met het team van de polikliniek Interne Geneeskunde. Je geeft medische zorg aan patiënten op zowel de verpleegafdeling als op de polikliniek, in dag- avond- en weekenddiensten. Je stelt een behandelplan op en zorgt voor de uitvoering daarvan. Je informeert de patiënt en familie over de aard van de aandoening en rapporteert aan de internist en/of huisarts. Je sluit aan bij de groep AIOS v.w.b. scholing en ontwikkeling van deskundigheid. Deelname en vergoeding van cursussen zijn in overleg met de vakgroep Interne Geneeskunde. Deze tijdelijke functie is een uitgelezen kans om ervaring op te doen in het specialisme Interne Geneeskunde. 

Waar ga je werken?

Het professionele team van Interne Geneeskunde bestaat naast 10 internisten uit een physician assistant, een ANIOS en medisch secretaressen. Op de polikliniek Interne Geneeskunde worden patiënten gezien met ziektebeelden als Oncologie, Nefrologie, Endocrinologie en Hematologie. De vakgroep Interne Geneeskunde heeft een opleidingsbevoegdheid voor 3 jaar opleiding interne geneeskunde.
Vraag je arts-assistenten naar de ervaring met de internisten als opleiders, dan komen de volgende aspecten naar voren: geweldige supervisoren, goed benaderbaar, prettig in omgang, deskundig en open. 

Functie: 
ANIOS
Differentiatie: 
Generalist
Ziekenhuis: 
Slingeland Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Doetinchem
Website ziekenhuis: 
https://www.slingeland.nl/website/arts-assistenten/anios-interne-geneeskunde/120/2225/vac
Wij zoeken / wij bieden: 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent een enthousiaste en leergierige basisarts, met bijzondere interesse in interne geneeskunde.
  • Je bent empathisch en patiëntgericht.
  • Je communiceert in begrijpelijke taal.
  • Je beweegt je makkelijk in een multidisciplinair team. 
Vacature per: 
donderdag, 1 augustus, 2019
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
Reageren voor: 
woensdag, 1 januari, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Bel of mail dan met Inge Klein, internist/nefroloog, via het secretariaat Nierziekten, telefoon (0314) 32 95 50, email: h.klein@slingeland.nl of met Marije Schut, coördinator arts assistenten, telefoon  (0314) 32 92 75, email: m.schut@slingeland.nl