Menubalk - In- uitloggen

Justitieel Centrum voor Somatische Zorg, PI Haaglanden

Functie: 
ANIOS
Differentiatie: 
Generalist
Ziekenhuis: 
PI Haaglanden
Locatie: 
Justitieel Centrum voor Somatische Zorg
Plaats: 
Den Haag
Website ziekenhuis: 
https://www.dji.nl/locaties/penitentiaire-inrichtingen/pi-haaglanden/justitieel-centrum-voor-somatische-zorg/index.aspx
Wij zoeken / wij bieden: 

In het Justitieel Centrum voor Somatische Zorg (JCvSZ) van de Penitentiaire Inrichting (PI) Haaglanden worden gemiddeld 30 tot maximaal 40 gedetineerde patiënten behandeld. Het centrum is uniek vanwege de verwijzingen vanuit heel Nederland en het gecombineerde karakter van uiteenlopende somatische en psychische zorg die binnen de 'gevangenismuren' wordt gegeven. De PI Haaglanden werkt intensief samen met het Haaglanden Medisch Centrum (HMC) voor medisch specialistische en paramedische dienstverlening.

Als arts ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het opname- en ontslagbeleid en de medische behandeling van gedetineerde patiënten en stem je dit af met de overige (hoofd)behandelaren. Hiernaast verricht je bereikbaarheid- en beschikbaarheidsdiensten volgens het vastgestelde rooster. De patiënten vormen een zeer heterogene groep waarbij postoperatieve zorg, traumatologie, infectieziekten, ziekten van de inwendige organen, verpleegzorg en zorg voor speciale groepen (o.a. eet- en drinkstakers, GHB detoxificatie) de belangrijkste zijn. Je werkt mee aan een gezonde en veilige sfeer op de afdeling.

Wie zoeken wij?

  • Je bent een BIG-geregistreerd basisarts. 
  • Je hebt bij voorkeur al ervaring in de klinische geneeskunde (anios). 
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, bent stressbestendig en hebt een flexibele dienstverlenende en samenwerkende opstelling. 
  • Je bent gericht op ontwikkeling en bent actief in het realiseren van nieuwe ontwikkelingen in het kader van kwaliteit. 
  • Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien. 
Vacature per: 
maandag, 8 juli, 2019
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
Minstens 1 jaar, mogelijkheid tot verlenging of vaste aanstelling
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
woensdag, 1 januari, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor nadere informatie of sollicitatie graag contact opnemen met Johan van der Klooster, internist-intensivist en medisch directeur

Telefoon: 06-10312882

mail: j.vd.klooster@dji.minjus.nl