Menubalk - In- uitloggen

Friesland is de wijdste provincie van Nederland met eindeloze uitzichten. Op maar een uurtje rijden van de Randstad, bieden MSB Cureo en Friesland je de ruimte voor je ambities en vrije tijd. Wij hebben de ruimte.

Plus een tijdelijke plek voor een ANIOS Interne Geneeskunde (0.8 - 1.0 fte)

Medisch Specialistisch Bedrijf Cureo is een jong bedrijf, dat klinische zorg biedt op de juiste locatie voor patiënten uit Zuidwest Friesland, de Noordoostpolder, van Urk en de Waddeneilanden. MSB Cureo is verbonden met het Antonius Ziekenhuis Sneek op locaties in Sneek en Emmeloord.

Bij MSB Cureo werken 9 internisten, waarvan 5 internisten gericht op endocrinologie, vasculaire geneeskunde en infectieziekten, 3 op oncologie en hematologie gerichte internisten en een internist met MDL-specialisatie. Voor de internisten werkzaam voor de endocrinologie wordt ondersteuning gezocht voor de duur van 9 maanden door het aantrekken van een ANIOS.

Functie: 
ANIOS
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
MSB Cureo in het Antonius Ziekenhuis
Locatie: 
Sneek
Plaats: 
Sneek
Website ziekenhuis: 
www.MSBCureo.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

De interne geneeskundige zorg wordt verricht samen met een hecht team van verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en physician-assistants. In de regio vindt goede samenwerking plaats, onder andere middels wekelijkse MDO’s met de andere ziekenhuizen in Friesland. De internisten hebben de intentie uitgesproken om tot een provinciale (Friese) maatschap te komen. Voorbereidingen hiertoe zijn in gang gezet. 

Als ANIOS bieden we je een afwisselende en boeiende functie in een ondernemend team dat volop in ontwikkeling is. Je kunt hier veel ervaring opdoen in een ziekenhuis waar de lijnen tussen verpleegkundigen en medisch specialisten zeer kort zijn. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen en inschaling vindt plaats in FWG 65. Pluspunt van werken bij MSB Cureo is een zeer prettige woon- en werkomgeving.

Vacature per: 
dinsdag, 1 december, 2020
% FTE: 
100.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
9 maanden
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
vrijdag, 27 november, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

INFORMATIE EN SOLLICITATIE

Neem voor meer informatie contact op met Gerrit Jan Veldhuis, als voorzitter van de OE Interne geneeskunde via 0515-488 449 of per e-mail: g.veldhuis@antonius-sneek.nl. Zend je sollicitatie inclusief curriculum vitae naar  BestuurMSB@antonius-sneek.nl t.a.v. mw. A.M. Cramer o.v.v. ANIOS Interne Geneeskunde. We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 27 november 2020.