Menubalk - In- uitloggen

Friesland is de wijdste provincie van Nederland met eindeloze uitzichten. Op maar een uurtje rijden van de Randstad, bieden MSB Cureo en Friesland je de ruimte voor je ambities en vrije tijd.

Wij hebben de ruimte, plus een mooie waarneemplek voor een
ANIOS Interne Geneeskunde/ oncologie (0.7 fte)
voor de periode van 1 december 2021 tot 20 april 2022

Medisch Specialistisch Bedrijf Cureo bestaat 5 jaar en biedt klinische zorg op de juiste locatie voor patiënten uit Zuidwest Friesland, de Noordoostpolder, van Urk en de Waddeneilanden. MSB Cureo is verbonden met het Antonius Ziekenhuis Sneek op locaties in Sneek en Emmeloord.

Bij MSB Cureo werken 9 internisten, onder wie 3 internisten met specialisatie oncologie, die graag ondersteuning in hun werkzaamheden willen in de kliniek. Tevens zijn er 2 Physician Assistants Interne Geneeskunde werkzaam voor de MDL, 1 Physician Assistant in opleiding voor endocrinologie en een PA werkzaam voor de Oncologie. Voor deze laatste zoeken we vervanging door een ANIOS gedurende haar zwangerschapsverlof.

De interne geneeskundige zorg wordt daarnaast verricht samen met een hecht team van verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. In de regio vindt goede samenwerking plaats, onder andere middels wekelijkse MDO’s met de andere ziekenhuizen in Friesland.

Functie: 
ANIOS
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
MSB Cureo/ Antonius Ziekenhuis
Locatie: 
Sneek
Plaats: 
Sneek
Website ziekenhuis: 
www.msbcureo.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Als ANIOS bieden we je tijdelijk een afwisselende en boeiende functie in een ondernemend team dat volop in ontwikkeling is. Als ANIOS zul je voornamelijk werkzaam zijn op onze verpleegafdeling. Onder supervisie van de internist loop je zelfstandig visite, zet diagnostiek en behandeling in, voert familie gesprekken en draagt zorg voor een goede samenwerking met andere zorgverleners binnen en buiten het ziekenhuis. Je bent de continue factor op de afdeling en fungeert als aanspreekpunt voor verpleegkundigen, patiënten en hun familie. Daarnaast ben je betrokken bij onderwijs aan verpleegkundigen en de dagelijkse begeleiding van co-assistenten.

Je hebt een afgeronde opleiding tot basisarts met affiniteit met de oncologische zorg. Je kunt zelfstandig werken maar kent ook je eigen grenzen en kan deze bewaken. Je bent enthousiast, flexibel en communicatief vaardig, zowel naar patiënten en hun familie als naar verpleegkundigen, collega’s en specialisten. Je houdt er van in een team te werken en beschikt over overtuigingskracht en een goed invoelend vermogen. Daarnaast vind je het leuk kennis te delen en over te brengen aan anderen.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen
Pluspunt van werken bij MSB Cureo is een zeer prettige woon- en werkomgeving.

INFORMATIE EN SOLLICITATIE
Neem voor meer informatie contact op met Gerrit-Jan Veldhuis, voorzitter van de OE Interne geneeskunde via 0515-488 449 of per e-mail: g.veldhuis@antonius-sneek.nl, of Leonie van der Burg, internist-oncoloog via 0515-488572 of per e-mail: l.vdburg@antonius-sneek.nl. Zend je sollicitatie inclusief curriculum vitae naar BestuurMSB@antonius-sneek.nl t.a.v. mw. A.M. Cramer o.v.v. ANIOS interne geneeskunde. We ontvangen je sollicitatie graag uiterlijk 18 november 2021.

Vacature per: 
woensdag, 1 december, 2021
% FTE: 
0.70
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
4,5 maanden
Reden vacature: 
zwangerschapsverlof
Reageren voor: 
vrijdag, 31 december, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

INFORMATIE EN SOLLICITATIE
Neem voor meer informatie contact op met Gerrit-Jan Veldhuis, voorzitter van de OE Interne geneeskunde via 0515-488 449 of per e-mail: g.veldhuis@antonius-sneek.nl, of Leonie van der Burg, internist-oncoloog via 0515-488572 of per e-mail: l.vdburg@antonius-sneek.nl. Zend je sollicitatie inclusief curriculum vitae naar BestuurMSB@antonius-sneek.nl t.a.v. mw. A.M. Cramer o.v.v. ANIOS interne geneeskunde. We ontvangen je sollicitatie graag zo spoedig mogelijk 2021.