Menubalk - In- uitloggen

Arts assistent Interne Geneeskunde (ANIOS)
Ben jij ( binnenkort) basisarts en wil je werken op een breed georiënteerde afdeling in een topklinisch ziekenhuis (STZ), dan is een baan als ANIOS interne geneeskunde in Gelre Ziekenhuizen Apeldoorn de ideale opstap voor een vervolg carrière als internist, medisch specialist of huisarts in opleiding.

De Afdeling
De Interne Geneeskunde heeft een ambitieuze vakgroep in een STZ ziekenhuis. Omringd door een team van internisten, arts-assistenten, huisartsen in opleiding en een uitstekend opleidingsklimaat, bouw je aan een kwalitatief hoogstaande patiëntenzorg. De afdeling verzorgt de opleiding interne geneeskunde, huisartsengeneeskunde en SUMMA in samenwerking met het UMC Utrecht. Vooropleiding voor een beschouwend specialisme is mogelijk voor alle regio's. De hechte assistentengroep bestaat uit 18 arts-assistenten, waaronder gemiddeld 12 ANIOS.

Werkzaamheden
• Als ANIOS werk je op de verpleegafdelingen, acute opname afdeling, spoedeisende hulp en bied je ondersteuning bij consulten.
• In de diensturen neem je ook waar voor de afdelingen longziekten, geriatrie en maag-darm-leverziekten.
• De eerste maand ben je boventallig ingeroosterd en werken wij je zorgvuldig in op de afdelingen. Na een inwerkperiode werk je direct onder supervisie van een internist met een grote mate van zelfstandigheid.

Functie eisen
• Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Geneeskunde;
• Je beschikt (binnenkort) over een geldige BIG-registratie;
• Je bent ambitieus, flexibel en werkt nauwkeurig;
• Jij neemt het voortouw, bent kritisch en enthousiast;
• Bovendien ben je in staat om goed samen te werken met collega's uit verschillende disciplines.

Ons aanbod
• Een contract voor 40 uur per week met aanwezigheidsdiensten in avond en nacht.
• Een uitstekende inwerkperiode en de mogelijkheid om, onder voorwaarden, zonder BIG-registratie bij ons te starten.
• Ongeveer 10 uur per week onderwijsactiviteiten.
• Een aantrekkelijke reiskostenvergoeding op basis van maatwerk. Tevens bieden wij huisvestingsmogelijkheden.
• Een pittige baan, met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te bekwamen
• We realiseren ons dat het geen acht tot vijf baan is. Gewerkte meeruren worden per maand uitbetaald.
• Werken in Apeldoorn betekent werken in een mooie, groene stad met alle voorzieningen die je van een grote stad mag verwachten. Apeldoorn is zeer centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1, A50 en per openbaar vervoer.

Organisatie
Gelre ziekenhuizen is een topklinische ziekenhuisorganisatie met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Daarnaast beschikt Gelre in Lochem, Doesburg, Dieren en Epe over buitenpoliklinieken en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn. Met meer dan 3.600 betrokken medewerkers, van medisch specialist tot vrijwilliger, wordt elke dag gewerkt aan een betere gezondheid voor de 350.000 mensen in het verzorgingsgebied. Gelre ziekenhuizen is ambitieus en zal de komende jaren vanuit een solide fundament transformeren naar een veelzijdige (netwerk)organisatie voor persoonlijke en hoogwaardige medisch specialistische zorg. Gelre heeft recentelijk haar strategie voor de periode 2019-2025 vastgesteld met als centraal thema ‘Zorg beter voor elkaar’.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met dhr. N. Vogtländer, Internist, opleider Interne Geneeskunde, via 055-5818163

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Reageer dan zo spoedig mogelijk via https://www.werkenbijgelre.nl/werken-bij-gelre/Arts-assistent-Interne-Ge...(ANIOS).html

Functie: 
ANIOS
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
Gelre ziekenhuizen
Locatie: 
Apeldoorn
Plaats: 
Apeldoorn
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 
Vacature per: 
woensdag, 25 mei, 2022
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1-2 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
zondag, 30 oktober, 2022
Wijze solliciteren / informatie: