Menubalk - In- uitloggen

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een Topklinisch Opleidingsziekenhuis. Ontstaan uit het Sint Franciscus Gasthuis en Vlietland Ziekenhuis, waardoor wij met ruim 4.700 medewerkers, 340 artsen en 150 vrijwilligers graag voor u klaarstaan. Toen, nu én in de toekomst.

Ziekenthuis
Al meer dan 100 jaar bieden wij zorg voor en door mensen. Daarbij neemt u de centrale plaats in. In kwaliteit en service willen wij uw verwachtingen overtreffen. Dat doen wij op een plek waar u zich thuis voelt, waar mensen werken die u zich thuis laten voelen, die naar u luisteren, met u meeleven en uw verdriet, onzekerheid en blijdschap begrijpen. Wij zijn, in dat opzicht, eerder een ziekenthuis dan een ziekenhuis. Dat geldt ook voor de mensen die bij ons werken.

Samenwerking en inspiratie
Samen is het woord dat ons in alles bindt. Samen denken, samenwerken en samen doen om doelen te bereiken en een duurzame toekomst te realiseren. Wij werken samen met uw huisarts, het verpleeghuis, de wijkverpleging, mantelzorgers en vele anderen. Wij volgen de nieuwste (medische) ontwikkelingen, werken continu aan vernieuwing en stimuleren wetenschappelijk onderzoek.

Inzetten voor de toekomst
Wij realiseren ons dat wij als kleine schakel een bijdrage kunnen leveren aan het zorgvuldig doorgeven van de wereld aan de generaties na ons. Wij zetten ons actief in voor duurzaam (her)gebruik van materialen, het verminderen van afvalstromen en de reductie van het gebruik van fossiele brandstoffen.

Zorg toen, nu en straks
Al generaties lang verlenen wij vol passie onze zorg en dat willen wij doorgeven aan de generaties na ons. Verankerd in de samenleving. U kunt, nu en in de toekomst, rekenen op top zorg dicht bij huis.

Functie: 
ANIOS
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
Franciscus Gasthuis & Vlietland
Locatie: 
Gasthuis (Rotterdam) & Vlietland (Schiedam)
Plaats: 
Rotterdam/Schiedam
Website ziekenhuis: 
www.franciscus.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij vragen
• een diploma basisarts;
• affiniteit met alle aspecten van de interne geneeskunde;
• uitstekende communicatieve vaardigheden: je bent helder in je communicatie en je schakelt met gemak op verschillende niveaus;
• een teamplayer die tegelijkertijd ook heel goed zelfstandig aan de slag kan;
• een integere en patiëntgerichte collega;
• stressbestendigheid
• een VOG.

Wij bieden
Wij begrijpen dat niet alleen onze patiënten, maar ook onze collega’s het beste verdienen! Je wordt ingeschaald in FWG 65 (max. € 5.801,-) conform cao Ziekenhuizen én we bieden je:
• een baan in een top(klinisch) ziekenhuis;
• een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlening;
• parkeren voor € 1,- per dag, maar de tram stopt ook voor de deur;
• een extra vergoeding reiskosten (fiscale regeling);
• een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zo kun je sporten met korting, kiezen voor extra vakantiedagen of je koopt een nieuwe fiets.

De functie
Als ANIOS Interne Geneeskunde ondersteun je de medische patiëntenzorg op de afdeling Interne Geneeskunde, Cardiologie en Maag-, Darm- en Leverziekten. Daarnaast draai je mee in de dienstenpool. De opleidingsgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 28 internisten op beide ziekenhuislocaties met als deelspecialismen endocrinologie, vasculaire geneeskunde, nefrologie, hematologie, oncologie en acute geneeskunde.

Jouw afdeling
Interne Geneeskunde houdt zich bezig met onderzoek en behandeling van ziekten van de inwendige organen zoals hart, longen, nieren, lever, maag en darmen, klieren, gewrichten en bloed. Met het hele team doen we ons uiterste best de patiënt optimaal centraal te stellen in zowel ontvangst, bejegening en natuurlijk in behandeling en zorg! Daarnaast werkt onze afdeling nauw samen met de afdelingen Longziekten, MDL-ziekten, Cardiologie, Reumatologie en Intensive Care. Het mooie aan het werken op deze afdeling? De brede ervaring die je hier op doet! De patiënten die we hier helpen hebben uiteenlopende ziektebeelden. Aandoeningen die je bijvoorbeeld tegenkomt zijn diabetes mellitus, trombose, nierziekten, nefrologische aandoeningen en infectieziekten, kanker, cardiologische aandoeningen, maar ook maag-, darm- en leverziekten.

Goed om te weten:
• Samen met je collega's ANIOS maak je onderdeel uit van een dienstenpool, waardoor je in beide ziekenhuislocaties werkt;
• Werken als ANIOS op de afdeling Interne Geneeskunde, alsmede Cardiologie en MDL-ziekten wordt gezien als een mooie opstap voor een verdere specialisatie.

Verder specialiseren
Ben je ambitieus en wil jij je straks verder specialiseren? Vanuit Franciscus verzorgen we de opleiding Interne Geneeskunde in samenwerking met het OOR, alsmede de vooropleidingen voor Cardiologie, Longziekten, Reumatologie, MDL-ziekten en Geriatrie.

Vacature per: 
dinsdag, 1 november, 2022
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
jaarcontract
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
woensdag, 5 oktober, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Wil je meer informatie over de vacature voor ANIOS/ arts-assistent Interne Geneeskunde? Trek de stoute klompen aan en neem contact op met Henriëtte Kooiman, opleidingscoördinator, via telefoonnummer 010-4617611. Liever een bericht via WhatsApp? Dat kan ook! Stuur onze recruiter Charlotte van der Burg een berichtje via telefoonnummer 06-19068766.