Menubalk - In- uitloggen

Het Elkerliek Ziekenhuis is een middelgroot opleidingsziekenhuis in de regio Zuid-Oost Nederland. Je komt in dienst bij het Medisch Specialistisch Bedrijf Peelland (MSB) waar het specialisme MDL en Interne Geneeskunde een onderdeel van is. Het MSB is op 1 januari 2015 opgericht en er zijn ongeveer 100 medisch specialisten aangesloten, verdeeld over 15 specialismen. Het MSB heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Elkerliek Ziekenhuis ten behoeve van de levering van medisch specialistische zorg.

Maag-darm-leverziekten en de Interne Geneeskunde en wordt binnen dit ziekenhuis in de breedte uitgeoefend, de samenwerking met de andere vakgebieden in het ziekenhuis is nauw. Er zijn korte lijnen in de patiëntenzorg. Voor de hoog specialistische zorg is er een intensieve samenwerking met de ziekenhuizen in de omgeving. Er zijn binnen de Interne Geneeskunde diverse aandachtsgebieden actief, zoals de diabetologie, endocrinologie, hematologie-oncologie en nefrologie. De vakgroep MDL bestaat uit 4 jonge enthousiaste MDL-artsen. Elke MDL-arts oefent het vak in de volle breedte uit met ruimte voor aandachtsgebieden. De vakgroep MDL wordt ondersteund door 2 Physician Assistants, 2 verpleegkundig endoscopisten, 1 verpleegkundig specialist IBD/Hepatologie en arts-assistenten.

Functie: 
ANIOS
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
Elkerliek Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Helmond
Website ziekenhuis: 
https://www.elkerliek.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

ANIOS MDL/Interne Geneeskunde

Als ANIOS ben je in dagdienst werkzaam op de afdeling interne geneeskunde. Je draait geen avond- nacht- of weekenddiensten. Je werkt samen met 10 internisten, 4 MDL artsen, 2 AIOS, 2 ANIOS, SOIO, semi-artsen en co-assistenten. Je neemt actief deel aan alle onderwijs en leermomenten, inclusief de onderwijsmomenten voor de acute zorg. De afdeling Interne Geneeskunde verzorgt 2 jaar van de opleiding Interne Geneeskunde binnen het cluster ROZON (MUMC+) . Deze functie is bij uitstek geschikt om je te oriënteren op een carrière in Maag-darm-leverziekten en de Interne Geneeskunde en kan, bij gebleken geschiktheid, leiden tot aanbeveling bij de regionale sollicitatiecommissie voor de opleiding Interne Geneeskunde.
Vanaf mei t/m oktober 2023 ben je in dagdienst werkzaam op de afdeling MDL en poli MDL. Daarnaast is deze functie zeer geschikt voor een jonge basisarts die huisartsgeneeskunde of een ander beschouwend specialisme overweegt.

Wij zoeken een arts-assistent met een afgeronde opleiding tot basisarts en BIG registratie, met affiniteit voor Maag-darm-leverziekten en de Interne Geneeskunde. Je kunt goed communiceren in wisselende situaties. Je stelt prioriteiten in de werkzaamheden en handelt volgens gemaakte afspraken en protocollen. Je houdt van puzzelen maar weet ook te handelen in acute situaties. Je wilt graag kennismaken met alle aspecten van de Maag-darm-leverziekten en Interne Geneeskunde en je wilt je hierin breed ontwikkelen. Je neemt graag onder supervisie de verantwoordelijkheid van de totale medische zorg.

Wij bieden jou
• Voldoening in je werk, werken in een team waar je blij van wordt;
• Een jaarcontract en het salaris en de secundaire voorwaarden volgens cao ziekenhuizen;
• Een functie in dagdienst en een 38 urige werkweek (gemiddeld, gemeten over een jaar);
• Een salaris in functiegroep 65 en de hoogte is afhankelijk van je opleiding en ervaring met een maximum van € 5.504,- bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week);
• Een persoonlijk plan om je te kunnen ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk;
• Je kunt onbeperkt gebruik maken van de online leerlijn “GoodHabitz”, toegang tot meer dan 100 online trainingen, die je thuis kunt volgen op een moment wanneer het jou uitkomt. Denk aan trainingen zoals: Persoonlijke kracht, Veiligheid en gezondheid, maar ook “Digitale vaardigheden”.
• Naast een vaste eindejaarsuitkering, kent het Elkerliek flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fiets en PC plan en we hebben een actieve personeelsvereniging die veel organiseert.

Vacature per: 
maandag, 31 oktober, 2022
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
12 maanden
Reden vacature: 
Reageren voor: 
woensdag, 30 november, 2022
Wijze solliciteren / informatie: 

Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast geworden en matchen je wensen en profiel met deze functie? Dan ontvangen we graag je sollicitatie uitsluitend via www.werkenbijelkerliek.nl Je kunt je sollicitatie richten aan Marion Knippels. Ook kun je met Marion Knippels of Martha Teeuwen bellen met inhoudelijke vragen over de vacature m.b.t. Interne Geneeskunde en met Jos Ramaker over de vacature m.b.t. Maag-darm-leverziekten via telefoonnummer: 0492-595555. Na je reactie nemen we spoedig contact met je op om een sollicitatiegesprek in te plannen.

Meer weten over (andere) mogelijkheden voor jou in het Elkerliek?
Stel gerust je vraag via WhatsApp aan Ellen Verheijen, onze corporate recruiter (06-11449655).

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) screening en assessment maken onderdeel uit van de selectieprocedure.