Menubalk - In- uitloggen

De afdeling hemato-oncologie: 

De vakgroep hemato-oncologie telt 3 stafleden, te weten dr. J. Schnog, internist-hematoloog/medisch oncoloog, drs. M. Van der Graaf, internist-medisch oncoloog en gedurende de komende jaren bezetting van de 3e FTE door afwisselende waarnemers. Met de afdeling radiotherapie wordt intensief dagelijks samengewerkt. De 2 radiotherapeut-oncologen zijn drs. M. Samson en drs. F. Andrea. Wij zien samen met de radiotherapie ongeveer 1000 nieuwe poliklinische patiënten per jaar. 75% betreft medische oncologie, de rest hematologie. Er zijn ongeveer 450 klinische opnames per jaar en er worden per maand meer dan 300 patiënten besproken op de besprekingen. We werken volgens de Nederlandse richtlijnen die zijn aangepast aan de lokale situatie waarbij er een formele samenwerking is met de afdelingen Hematologie en Medische Oncologie van het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam. De afdelingen hemato-oncologie en radiotherapie zullen in het nieuwe CMC tot één zogenaamde service-line zorg gaan behoren.

De afdeling Interne geneeskunde:

De maatschap Interne Geneeskunde bestaat uit 12 internisten. Naast de algemene interne geneeskunde heeft elke internist één van de aandachtsgebieden oncologie, hematologie, endocrinologie, nefrologie, ouderengeneeskunde, infectieziekten, acute geneeskunde of intensive care. Daarnaast zijn er meerdere cardiologen en longartsen in het ziekenhuis werkzaam. Gemiddeld zijn er op de afdeling Interne Geneeskunde, Longgeneeskunde en Cardiologie 8 arts-assistenten werkzaam en een wisselend aantal coassistenten.

Het Ziekenhuis:

Het Sint Elisabeth Hospitaal (Sehos) is het algemene ziekenhuis op Curaçao (160.000 inwoners). Het Sehos werkt primair ten dienste van de Curaçaose gemeenschap, maar verleent ook zorg aan patiënten van de overige Koninkrijk eilanden en toeristen. Het ziekenhuis is 150 jaar oud en telt ca. 260 bedden. Op 15 november 2019 zal de transitie plaatsvinden naar het Curaçao Medical Center (CMC). Een gloednieuw ziekenhuis wat voldoet aan de moderne eisen en het oude Sehos zal gaan vervangen. Het CMC zal 300 bedden tellen en beschikt onder andere over een Spoed Eisende Hulp, Intensive Care en Medium Care afdeling, Coronary Care and Stroke Unit en een grote afdeling Interne Geneeskunde. 

 

Functie: 
ANIOS
Differentiatie: 
Hematologie
Oncologie
Ziekenhuis: 
Curacao Medical Center
Locatie: 
Willemstad
Plaats: 
Curacao
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Wat bieden wij: 

De AIOS of ANIOS komt te werken op de afdeling Hematologie-Oncologie. Hij/zij zal het vak in volle breedte onder intensieve begeleiding van de stafleden uitoefenen. Deze baan biedt een uitstekend perspectief voor het opdoen van klinische ervaring en theoretische kennis in de (acute) opvang, diagnostiek, behandeling en begeleiding van patiënten met hemato-oncologische aandoeningen in de volle breedte van het vakgebied. 

De werkzaamheden:

  • Klinische, poliklinische patiëntenzorg en acute opvang voor de hemato-oncologische patiënten 
  • Eénmaal per week kan worden meegedaan met de nieuwe patiënten poli op de radiotherapie.
  • Participatie aan de multidisciplinaire overlegmomenten (6 per week)
  • Deelname aan het dienstrooster van de arts-assistenten interne-geneeskunde
  • Begeleiding van coassistenten
     

Wie zoeken wij:

Enthousiaste en vakbekwame BIG-geregistreerde basisartsen die ten minste 6 maanden werkzaam willen zijn op onze afdeling. De kandidaten die wij zoeken beschikken over goede communicatieve en didactische vaardigheden, zijn flexibel, zijn geïnteresseerd in culturele diversiteit en kunnen zowel zelfstandig als in teamverband werken.

 

Vacature per: 
zaterdag, 30 november, 2019
% FTE: 
100.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
Met ingang van heden, minimaal 6 maanden.
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
zondag, 1 maart, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Reageren:

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar: john.schnog@cmc.cw en marcella.vandergraaf@cmc.cw of mmb.tucker@gmail.com.

Voor aanvullende informatie bel gerust met Monique Tucker, internist-oncoloog

Telefonisch bereikbaar via +31620032320 (ook via WhatsApp) of vanaf 7-1-2020: +59995620037