Menubalk - In- uitloggen

Het Ziekenhuis:

Het CMC (Curacao Medical Center) is het algemene ziekenhuis op Curaçao (160.000 bewoners). Het CMC werkt primair ten dienste van de Curaçaosche gemeenschap, maar verleent ook zorg aan patiënten van de overige Koninkrijkseilanden en toeristen. CMC is een gloednieuw ziekenhuis wat voldoet aan de moderne eisen. Het Curacao Medical Center telt 300 bedden en beschikt onder andere over een Spoed Eisende Hulp, Intensive Care en Medium Care afdeling, Coronary Care and Stroke Unit en een grote afdeling Interne Geneeskunde. 

 

De afdeling Interne geneeskunde:

De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 12 internisten. Naast de algemene interne geneeskunde heeft elke internist één van de aandachtsgebieden oncologie, hematologie, endocrinologie, nefrologie, ouderengeneeskunde, infectieziekten, acute geneeskunde of intensive care. Daarnaast zijn er meerdere cardiologen, MDL-artsen en longartsen in het ziekenhuis werkzaam. Gemiddeld zijn er op de afdeling Interne Geneeskunde, Longgeneeskunde en Cardiologie 8 arts-assistenten werkzaam en een wisselend aantal coassistenten die in een hecht team samenwerken. 

Functie: 
ANIOS
Differentiatie: 
Generalist
Ziekenhuis: 
Curacao Medical Center
Locatie: 
Willemstad
Plaats: 
Curacao
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

Wat bieden wij: 

De AIOS of ANIOS komt te werken op de afdeling Interne Geneeskunde. Het patiënten aanbod bestrijkt de gehele interne geneeskunde, inclusief de cardiologie en longgeneeskunde, in vaak klassieke presentaties, maar biedt bij uitstek de mogelijkheid kennis te maken met additionele geografische pathologie. De supervisie is laagdrempelig en er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke begeleiding en onderwijs. Deze baan biedt een uitstekend perspectief voor het opdoen van klinische ervaring en theoretische kennis in de (acute) opvang van zowel interne als cardiopulmonale patiënten.

De werkzaamheden:

  • Klinische patiëntenzorg en acute opvang voor de interne patiënten 
  • Deelname aan het dienstrooster van de arts-assistenten interne-geneeskunde
  • Begeleiding van coassistenten
     

Wie zoeken wij:

Enthousiaste en vakbekwame BIG-geregistreerde basisartsen ANIOS die ten minste een half jaar (of AOIS die voor een buitenlandstage 4 maanden) werkzaam willen zijn op onze afdeling. De kandidaten die wij zoeken beschikken over goede communicatieve en didactische vaardigheden, zijn flexibel, zijn stressbestendig en kunnen zowel zelfstandig als in teamverband werken. 

Vacature per: 
zaterdag, 30 november, 2019
% FTE: 
100.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
Met ingang van heden, minimaal 6 maanden
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
zondag, 1 maart, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Reageren:

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar: 

Voor meer informatie bel gerust met Monique Tucker, internist - oncoloog +31620032320 tot 8-1-2020, vanaf 9-1-2020 bereikbaar via +59995620037.

Deze vacature is met ingang van heden. Kandidaten die in de loop van 2020 beschikbaar zijn kunnen eveneens reageren.