Menubalk - In- uitloggen

Onderneming

Amsterdam UMC is meer dan een ziekenhuis alleen. Het is een wereld waar patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs zijn geïntegreerd, en waarin het altijd om mensen draait. Een academische wereld vol mogelijkheden voor talenten die een plek zoeken om te excelleren. Groot denken. Durven dromen. Internationaal samenwerken. En je nooit laten beperken door ‘kan niet’ of ‘lukt toch niet’. Dát is de mentaliteit in het Amsterdam UMC.

 

Afdeling

De afdeling Klinische Hematologie, locatie AMC beoefent de hematologie in de volle breedte, en functioneert als topreferentiecentrum voor 4 samenwerkende ziekenhuizen in de regio. Daarnaast werkt de afdeling nauw samen met de afdeling hematologie van het VUMC. De afdeling heeft als missie hematologische patiënten op topniveau gespecialiseerde zorg te bieden en inclusie in klinische studies te stimuleren. We hebben een zeer dynamische klinische afdeling. Het onderzoeksprogramma (zowel basaal, translationeel als klinisch) richt zich vooral op B-cel maligniteiten, stamceltransplantaties, graft versus host ziekte en sikkelcelziekte.

Functie: 
ANIOS
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Amsteredam UMC
Locatie: 
AMC
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
https://www.amc.nl/web/home.htm
Wij zoeken / wij bieden: 

Taken

De aan te stellen collega zal een belangrijke rol spelen als zaalarts op de klinische afdeling. Dit behelst o.a. de intensieve zorg voor patiënten die behandeld worden met intensieve chemotherapie en/of een stamceltransplantatie ondergaan, alsmede de zorg voor patiënten die al dan niet in studieverband met innovatieve vormen van immuuntherapie worden behandeld, zoals CAR T-celbehandeling. Je werkt daarbij nauw samen met gespecialiseerde en algemeen verpleegkundigen en werkt onder supervisie van een hematoloog. Diensten buiten kantooruren maken geen deel uit van de functie. Uiteraard word je uitgebreid ingewerkt en neem je deel aan de onderwijsactiviteiten van de afdeling interne geneeskunde en hematologie.

 

Vereisten

Een basisarts (m/v), BIG geregistreerd, met een passie voor patiëntenzorg. Belangstelling voor de hematologie en/of oncologie is een voorwaarde; klinische ervaring is een pre maar niet per se noodzakelijk. Daarnaast beschik je over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden.

 

Wij bieden

Het betreft een 100% aanstelling voor in principe 4-6 maanden. Bij gebleken geschiktheid bestaat er een kans op verlenging. De functie is echter ook een uitstekende voorbereiding voor verdere specialisatie.

 

Werken in Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling en ontplooiing worden gestimuleerd. Het salaris is conform de CAO UMC met veel aantrekkelijke extra’s, zoals een eindejaarsuitkering van 8.3%, vakantietoeslag, collectiviteitkorting op verschillende verzekeringen, aantrekkelijke fietsregeling en/of tegemoetkoming reiskosten OV en gratis parkeren! De functie is ingeschaald in schaal 11a.

Vacature per: 
dinsdag, 6 augustus, 2019
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
4-6 maanden, eventueel verlenging
Reden vacature: 
opleiding
Reageren voor: 
zondag, 1 september, 2019
Wijze solliciteren / informatie: 

Solliciteren/Inlichtingen

U kunt solliciteren tot (2 weken na plaatsing advertentie)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het hoofd van de afdeling hematologie, locatie AMC, Prof. Dr. M.J. Kersten, drs. J.J. Wegman of Prof. dr. A.P. Kater, via tel.nr. 020 5665785 of via email: m.j.kersten@amc.uva.nl.