Menubalk - In- uitloggen

JNIV Strategiemiddag

Strategieavond JNIV: kansen in diversiteit, van ideale opleiding tot meer kansen op de arbeidsmarkt.

Donderdag 29 oktober is het zover! De virtuele strategieavond van de JNIV. Het moment om je te laten informeren over de koers van de JNIV voor het komende jaar. Maar ook het moment om jouw stem te laten horen. Blokkeer deze avond daarom vast in je agenda.

Ben je het eens met de gekozen koers van de JNIV of vind je dat er dingen ontbreken? Graag gaan wij hierover met je in gesprek! Daarnaast zullen wij het thema kansen in diversiteit, van ideale opleiding tot meer kansen op de arbeidsmarkt bespreken. Duobanen of dakpanconstructies, wat te doen met een overschot aan jonge klaren? En waarom is de dokter over het algemeen zo wit als zijn of haar jas?

Met een inspirerende spreker en interactieve sessies in break out rooms hopen wij tot adviezen te komen aan ons eigen Concilium Medicinae Internae. Onze generatie lijkt de urgentie op deze fronten te voelen, maar we moeten her en der nog zeker aan de deuren rammelen. Doe mee en meld je aan.

Het programma volgt later.

Instructies inschrijven indien je nog geen wachtwoord hebt
Klik op wachtwoord opvragen en vul uw emailadres in (in de meeste gevallen is dit uw werk emailadres, probeer anders uw privé email. (emailadres is uw gebruikersnaam).

In uw mail ontvangt u een bericht waarmee u een wachtwoord kunt instellen. 
Klik op de link in uw mail en stel uw wachtwoord in

U bent nu ingelogd

Selecteer dan uw naam 

Klik daarna op JNIV Bijeenkomsten / JNIV Strategieavond / klik op de datum