Internist-oncoloog

Internist-oncoloog
Vacature per: 09-07-2024
Reden vacature: uitbreiding
Functie: Internist
Differentiatie(s): Oncologie
Contractvorm: Toetreding maatschap
Duur functie: Vaste aanstelling
FTE: 1
Naam ziekenhuis: HagaZiekenhuis
Locatie: Den Haag en Zoetermeer
Adres: Els Borst Eilersplein en Toneellaan
Website: https://www.werkenbijhaga.nl/vacatures/internist-oncoloog-msc/
Wij zoeken/ wij bieden:
  • Een ambitieuze internist-oncoloog die naast een breed georiënteerde algemeen internist, een oncoloog is die de oncologie in de volle breedte uitoefent met bijzondere interesse binnen de GE-oncologie.
  • Bereid om de werkzaamheden uit te voeren op onze beide locaties.
  • Respectvol en invoelend naar jouw patiënten, hun naasten en naar jouw collega’s. Je kunt goed inspelen op verschillende situaties en omstandigheden.
  • Gericht op een sterke, soepele samenwerking. Je werkt graag samen met andere disciplines en bent bereid dat stapje extra te zetten voor onze patiënten en collega’s waarin flexibiliteit een belangrijke eigenschap is.
  • Bevlogen op het gebied van onderwijs, opleiding en wetenschap. En streeft naar verbetering van de patiëntenzorg en je eigen professionele ontwikkeling.

 

Het HagaZiekenhuis is een topklinisch (STZ) ziekenhuis met als aandachtsgebieden: Haga Hart- en Vaatcentrum, Long- en Hemato-oncologie in het Haga Oncologiecentrum, waarbinnen de algemene oncologie ook een speerpunt is. En onze operaties bij kinderen in het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ), het enige niet-academische kinderziekenhuis in Nederland en is onderdeel van het HagaZiekenhuis.

De vakgroep Interne Geneeskunde en Reumatologie is een breed-georiënteerde en ambitieuze vakgroep en bestaat uit 22 internisten en 8 reumatologen. De sectie Oncologie bestaat momenteel uit 5 oncologen en 1 Chef de Clinique. Binnen de Interne Geneeskunde zijn alle specialisaties aanwezig; oncologie, nefrologie, endocrinologie, infectieziekten, acute geneeskunde, vasculaire geneeskunde en ouderengeneeskunde. Het ziekenhuis beschikt over aparte vakgroepen hematologie en maag-darm-leverziekten waarmee een intensieve samenwerking bestaat.

De werkzaamheden worden uitgevoerd op locaties Den Haag en Zoetermeer. Er zijn actieve samenwerkingsverbanden met (verpleeg)huisartsen en de derde lijn (LUMC). De afdeling heeft opleidingsbevoegdheid voor de opleiding Interne Geneeskunde en verzorgt daarnaast de vooropleiding interne geneeskunde voor MDL, cardiologie, reumatologie en longziekten. Alle leden van de vakgroep zijn betrokken bij de opleiding van arts-assistenten en coassistenten.

Als internist-oncoloog speel je een centrale rol in de diverse multidisciplinaire oncologische besprekingen, de oncologiecommissie, het palliatief team, regionale tumornetwerkgroepen en OncoWest. De klinische afdeling Oncologie/ Hematologie bestaat uit 36 bedden. Als oncoloog participeer je in de diensten algemene Interne Geneeskunde op beide locaties en is er ook altijd een dienstdoende oncoloog beschikbaar. In het HagaZiekenhuis is een goedlopend research bureau waarbij er ook geparticipeerd wordt in een groot aantal oncologische studies.     

Reageren voor: 05-08-2024
Wijze van solliciteren:

Solliciteer eenvoudig en snel via deze link.

Voor vragen neem contact op met dhr. D. Houtsma: d.houtsma@hagaziekenhuis.nl of met dhr. G. Labots, internist-ouderengeneeskunde en vakgroepvoorzitter: g.labots@hagaziekenhuis.nl / 070-2108720.

De selectiegesprekken vinden plaats op 3 september vanaf 18.00 uur, de eventuele uitnodiging hiervoor ontvang je i.v.m. de vakantie periode rond 28 augustus.

Sluitingsdatum: 5 augustus 2024