Internist-Allergoloog (24 uur) voor 6 maanden

Internist-Allergoloog (24 uur) voor 6 maanden
Vacature per: 29-07-2024
Reden vacature: ziekte
Functie: Internist
Differentiatie(s): Allergologie/immunologie
Contractvorm: Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 6 maanden
FTE: 57
Naam ziekenhuis: Ziekenhuisgroep Twente (ZGT)
Locatie: Hengelo (ov.)
Adres: Geerdinksweg 141
Website: https://www.werkenbijzgt.nl/vacaturebeschrijving-medisch-specialist/internist-allergoloog-24-uur-voor-6-maanden
Korte omschrijving ziekenhuis:

 

Voor de vakgroep allergologie zijn wij in verband met ziekte zo spoedig mogelijk op zoek naar een
Internist-Allergoloog (24 uur) voor 6 maanden
Wat ga je doen
Je komt te werken op een moderne en uitstekend uitgeruste afdeling met betrokken en vriendelijke medewerkers en goede collegiale verhoudingen.

ZGT ligt in een prachtige regio met veel mogelijkheden voor ontspanning. Twente is een prachtige woonomgeving en heeft bovendien een aantrekkelijke woningmarkt.
De vakgroep/maatschap
De vakgroep Allergologie bestaat uit 2 internist-allergologen. Zij worden ondersteund door drie doktersassistenten die in opdracht van de allergoloog testen en behandelingen uitvoeren. Je krijgt te maken met een diverse patiëntencategorie en zeldzame aandoeningen. Je werkt intensief samen met verschillende specialismen en afdelingen.

Onze internist-allergologen zijn aangesloten bij de NVvAKI (Nederlandse Vereniging van Allergologie en Klinische Immunologie), maken onderdeel uit van de Nederlandse Vakgroep Allergologie, zijn lid van NIV (Nederlandse Internisten Vereniging) en van de EAACI (European Academy of Allergy & Clinical Immunology).
Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste, ambitieuze internist-allergoloog.
Daarnaast ben je een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden die zich samen met de doktersassistenten inzet voor uitmuntende patiëntenzorg.
Ben je Allergoloog of Internist-allergoloog-immunoloog of ben je dat bijna, dan nodigen we je uit om te solliciteren.
Goed om te weten: je bent beschermd tegen Hepatitis B en je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen.
Wat krijg je van ZGT

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, voor de duur van 6 maanden, voor 24 uur (53%) per week.
Salaris conform AMS.
Gratis parkeren voor ZGT personeel, een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, tot 57 naar keuze te besteden persoonlijke levensfase budget uren per jaar en een zeer actieve personeelsvereniging.
Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling via allerlei workshops/trainingen.
Wij zijn ZGT!
Wij zijn ZGT, hét in Twente gewortelde topklinische ziekenhuis in Almelo en Hengelo waar aandacht voor de patiënt en mens centraal staat. Een plek waar wij met plezier werken en waar we duurzaam inzetten op vooruitstrevende verbeteringen in de zorg. ZGT heeft de kennis, kunde en het enthousiasme om de regionale uitdagingen in de gezondheidszorg aan te gaan. Met ruim 3200 gedreven medewerkers en 200 vrijwilligers zetten wij ons in samenwerking met patiënten, naasten en andere zorgaanbieders dag en nacht in voor de beste zorg in Twente. Daar zijn wij onmeunig trots op!

Nieuwsgierig?
Stuur je motivatiebrief en curriculum vitae via de sollicitatiebutton. De sollicitatiegesprekken met de leden van de vakgroep en met de vertegenwoordigers van ZGT / Coöperatie Medisch Specialisten maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wil je meer weten, neem dan telefonisch contact op met Jeroen Miesen, internist-allergoloog, op 088 7085230 / j.miesen@zgt.nl of met Petra Blessinga, bedrijfskundig clustermanager a.i. op 06 43754818 / p.nagtegaal@zgt.nl.
 
 
 
 

Reageren voor: 26-07-2024